Restaurant Lyst åbnede torsdag i Vejles ikoniske bygning Fjordenhus, og selv om åbningen var en stor arkitektonisk oplevelse, er det maden, der skal sætte Vejle på det gastronomiske verdenskort.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Restaurantens ejer, Morten Kirk Johansen, er her flankeret af Olafur Eliasson og Sebastian Behmann, Studio Other Spaces. Foto: Mette Mørk -
Inspirationen til bestikket har arkitekterne hentet i naturen lidt udenfor Vejle. Foto: Mette Mørk -
Vejles nye gourmetretaurant, Resturant Lyst, har til huse i Kirk Kapitals ikoniske bygning, Fjordenhus. Foto: Mette Mørk -
To rum i Vejles nye restaurant symboliserer det kolde og det varme. Her det kolde, isen, hvor der både kan anrettes på overfladen og hentes is til retterne. Foto: Mette Mørk -
Tanken hos køkkenchef Daniel McBurnie og teamet er, at gastronomien skal spille sammen med naturen og især husets arkitektur. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
Køkkenchef Daniel McBurnie ved, hvad han vil i sit køkken, og er sammen med sit team klar til at servere for restaurantens 28 gæster. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
-
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk -
LYST. Foto: Mette Mørk