Annonce
Ugeposten Skjern

Sælger sten og grilludstyr: Det er hyggeligt at lave mad i haven

de tre ejere af Gastro & Garden er fra venstre Kennet Haahr Nielsen, Erik Skov Bertelsen og Rune Skov Tolstrup. Foto: Johan Gadegaard.
Gastro & Garden sælger oplevelser i haven: Vi ønsker at gøre haven til danskernes foretrukne fællesrum

Tarm: Det er både en vareudvidelse og et begyndende generationsskifte, der på grund af corona er startet lidt før planlagt.

Erik Skov Bertelsen har i flere år solgt specielle belægningssten og natursten via firmaet Sten Design. Det vil han fortsætte med nogle år endnu, men et generationsskifte er planlagt.

Erik Skov Bertelsen har i flere år drevet  firmaet Sten Design. Det er nu en del af Gastro & Garden. Foto: Johan Gadegaard.

Ejerkredsen er blevet udvidet med sønnen Rune Skov Tolstrup og dennes kammerat Kennet Haarhr Nielsen, og firmaet hedder nu Gastro & Garden.

- Vi er i gang med et generationsskifte. Jeg blev færdig med min uddannelse i foråret og havde egentlig tænkt, at jeg skulle få mig noget erfaring udefra, inden jeg gik ind i firmaet, men grundet nedlukningen blev det ikke en mulighed. Generationsskiftet blev derfor fremskyndet, og vi gik i gang med Gastro & Garden, forklarer Rune Skov Tolstrup.

- Ud over natursten vil vi også sælge, udekøkkener, bålfade, grill og udstyr til udendørs madlavning, fortæller han, der er direktør i firmaet.

- Hjemme har vi altid brugt meget tid i haven, set på bålstedet og ventet på, at gløderne blev klar til, at maden kunne tilberedes. Mad i haven er et godt koncept for et firma, forklarer Rune Skov Tolstrup.

Kennet Haahr Nielsen er Rune Skov Tolstrups kammerat og var tit med i haven.

- Kennet har altid været en ekstra søn i huset. Derfor var det naturligt, at han skulle med i firmaet, siger Erik Skov Bertelsen med et smil

Ejerkredsen har oplevet en stigende efterspørgsel efter specielle belægningssten og godt udstyr til at grille.

- Folk vil gerne bruge lidt ekstra på deres have, og det er garanteret ikke blevet mindre med corona-krisen, der har åbnet folks øjne for udelivets glæder. Mange vil vælge at blive hjemme i stedet for at rejse ud, påpeger Kennet Haahr Nielsen.

Gastro & Garden har indrettet et showroom i lokalerne på Smedesvinget i Tarm og ejerne glæder sig, at de kan få besøg af interesserede kunder. Foto: Johan Gadegaard.

Firmaet har varer i alle prisklasser.

- Vi har et bålfad til 749 kroner og et udekøkken til 124.000 kroner, forklarer Rune Skov Tolstrup.

Når frosten går af jorden, så vil firmaet til at lave en udeudstilling ud mod omfartsvejen, hvor kommende kunder kan se, hvordan de forskellige belægningssten kan bruges.

- Ellers sælger vi jo mest via vores webshop og via forhandlere rundt om i landet, fortæller Rune Skov Tolstrup.

Indehaverne af Gastro & Garden håber, at de til påske kan invitere besøgende til at se deres store varesortiment.

Gastro & Garden

Ejes af Erik Skov Bertelsen, Rune Skov Tolstrup og Kennet Haahr Nielsen.

Erik Skov Bertelsen er 59 år og har i 15 år drevet firmaet Sten Design, der har importeret natursten og belægningssten og blandt andet solgt via en webshop. Han vil stå for import og kontakt til leverandører samt daglig drift.

Hans søn Rune Skov Tolstrup er 27 år og har en bachelor i Innovation og Entreprenørskab fra Erhvervsakademiet i Aarhus. Han vil stå for strategi, salg og markedsføring samt daglig drift.

Kennet Haarhr Nielsen er 29 år og har arbejde udenfor firmaet. Han vil stå for lager og afsendelse af varer samt daglig drift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Ny hos Sahl Cykler

Ugeposten Skjern

Perler er også for voksne

Annonce