Annonce
Byliv

Danskernes sexvaner: Valby er blandt de frækkeste

Der er knald på i Valby, som man siger. Foto: Marck B. Permin
Annonce

Webshoppen Sinful, der er en onlineshop med sexlegetøj i Skandinavien, har på baggrund af knap 700.000 ordrer gennemarbejdet data og kåret årets frækkeste by og de frækkeste navne.

Rangeringen er inddelt på baggrund af, hvor mange gange, der er købt sexlegetøj i bydelen i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på en sexfaktor 1.

På den kuriøse liste er Valby nummer syv over de frækkeste byer/bydele i Danmark.

Her er sexfaktoren nemlig trykket op på 1,36. Til sammenligning er Aarhus kåret til årets frækkeste by med en sexfaktor på 1,85.

Også når det kommer til de byer/bydele, der er mest kinky, er Valby at finde i top. Her er Valby nemlig den by/bydel, der bliver købt 14. mest fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Hvis man sammenligner med de bydele, der grænser op til Valby, står det væsentligt mere stille og roligt til.

Hverken Sydhavnen, Vesterbro, Vanløse eller Hvidovre eller Frederiksberg er at finde i top 30 på nogen af listerne.

Helt specifikt er det de populære lufttryksvibratorer, der har hittet hos kvinderne, mens Valbys mænd har foretrukket Tenga Egg, der er et lille redskab til onani.

Sinful oplyser dog også, at der i Valby har været stor forespørgsel på mini vibratorer, buttplugs, sexlegetøjssæt og dildoer med sugekop.

Annonce

I bund

I I bunden af listen ligger Højer fra Tønder kommune, der må tage til takke med prisen som årets kedeligste by. Med en sexfaktor på 0,37 er det den by, hvor der i løbet af hele året er blevet købt mindst sexlegetøj per indbygger.

De mest kinky danskere finder vi til gengæld på Sydsjælland, i den lille havneby Rødvig. Her har indbyggerne købt 1,75 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

- Siden foråret har vi oplevet at folk har rykket tættere sammen - også i soveværelset, og selvom det sker på en kedelig baggrund, så gør det mig glad, at folk har brugt den ekstra tid på at skabe mere leg i sexlivet, fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, i en pressemeddelelse.

Se de sjove statistikker

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce