Annonce
Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Annonce
Byliv

Herberg går grønnere tider i møde: Vi byder foråret velkommen

WeShelter Kollegiet, et herberg for hjemløse mænd og kvinder over 25. år, beliggende på Gammel Køge Landevej 137, fik lige før påske doneret en masse planter og træer til deres grønne områder.

BYLIV

Nu kan du stemme på Københavns smukkeste nybyggeri: Se alle de nominerede bygninger her

Siden starten af 1900-tallet har Københavns Kommune præmieret smukke bygninger, bymiljøer samt anlæg. Publikumsprisen har gjort sin indtræden for fjerde gang, hvor du har mulighed for at vælge dit yndlingsbyggeri blandt de ti nominerede i forbindelse med Københavns Kommunes årlige bygningspræmiering.

Annonce
Annonce
Annonce
Politik

Københavns Kommune giver 17 millioner til Københavns børn og unge

Efter et år præget af nedlukninger og savn er der hjælp på vej til de københavnske skolebørn- og unge. De har i den grad fortjent gode oplevelser sammen. Det får de nu penge til, siger børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S).

Byliv

Mindre musik og sikker badning: Nye regler for Københavns Havn er trådt i kraft

Et nyt havnereglement, der definerer regler og muligheder for Københavns Havn, er trådt i kraft. Det nye reglement liberaliserer livet i havnen, men forsøger også at holde sikkerheden i top.

Byggeri

Snart begynder stort renoveringsarbejde i Valby: Over 300 boliger skal moderniseres

Om kort tid går CASA i gang med renoveringen af Henriksgårdens 332 almennyttige boliger i Valby. Ejendommen ligger på Vigerslev Vænge 2-66 og er et større byggeprojekt, hvor der etableres skurby langs Vigerslev Allé. For adgang til byggepladsen laves der i byggeperioden to midlertidige indkørsler hen over cykelsti og fortov.

Byliv

Populær Valby-restaurant skifter stil: Skal være Danmarks bedste

Ønsket om en mere jordnær og solid forretning med fokus på danske kvalitetsråvarer betyder, at Rumbles Burgerbar, der i 2020 var nomineret til Danmarks Bedste Burger, skifter navn til Bøff Burgerbar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce