Annonce
BYLIV

Formand i Boldklubben Hellas modtager fornem pris

Siden 2013 har Henrik Christensen været formand i Boldklubben Hellas. Nu modtager han prisen som 'Årets Leder' fra DBU København, hvor et beløb på 5000 kroner medfølger. Foto: Boldklubben Hellas

Det var ellers en ganske almindelig torsdag, som man nu kender den i Boldklubben Hellas i Valby. Men pludselig skete noget bemærkelsesværdigt, der hurtigt blev forvandlet til fest og farver.

Repræsentanter fra DBU København var til stede med en fotograf, blomster, check og diplom foran klubhuset på Engdraget 2. Henrik Christensen, formand i Boldklubben Hellas siden 2013, blev nemlig kåret som ’Årets Leder’ – en pris, som han aldrig har modtaget før.

Henrik Christensen er stolt over at modtage prisen og fremhæver den særlige klubånd, der ses vigtig i klubbens arbejde.

- Jeg er da umådelig glad, stolt og ikke mindst taknemlig over, jeg får denne pris, men det er lige så meget et skulderklap til klubben som mig. Jeg er enormt glad for, at det bemærkes, alt det vi laver af nye og gode ting her i klubben, siger Henrik Christensen og fortsætter:

- Vi har fart på i øjeblikket med mange spændende projekter, der vil blive afviklet over de kommende måneder og år. Bestyrelsen og klubben arbejder konstant på at forny sig og følge med tiden og efterspørgslen, men vi har altid den særlige Hellas-ånd med i det, vi gør.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Annonce