Annonce
Valby

Ikke flere indhug i det grønne Valby, tak!

Der bygges helt vildt meget og alt alt for tæt i Valby og i hele København, skriver Peter Olesen i dette debatindlæg. Arkivfoto: Martin Sørensen
Annonce

Læserbrev: Nu vil kommunen gudhjælpemig lave endnu et stort indhug ide grønne arealer i Valby, som om der ikke allerede har lavet nok indhug af den slags.

Det seneste er ved det allerede noget reducerede grønne område ved Saxtorphsvej bag Vigerslev Alle, hvor der ligger to nyere daginstitutioner, og hvor en kæmpestor tredje er på vej. Nok er nok, tak!

Lad dog nu denne rest af det grønne mellem områdets gode villaer få lov at blive liggende uberørt. Grønne åndehuller har vi ikke for mange af. Grønne områder er vigtige i en tæt bebygget storby, grønne rekreative åndehuller til frisk luft og leg.

Der bygges helt vildt meget og alt alt for tæt i Valby og i hele København. Se bare til FLS-grunden og Grønttorvet. Man får klaustrofobi. Bag FLS og ned mod jernbanelegemet lå kolonihaver, nu er her parkeringshus.

Se til Sydhavnen, Otto Busses Vej og mange andre steder, hver en grøn plet skal pinedød udnyttes og bebygges.

Det næste bliver vel kolonihaverne foran de nye institutioner ved Saxtorphsvej og Ole Borchs Vej, de skal vel også snart lade livet? Og hvad med Vigerslevparken, Valbyparken og Søndermarken, hvor længe får de lov til at have fred og blive liggende uforstyrret?


Det næste bliver vel kolonihaverne foran de nye institutioner ved Saxtorphsvej og Ole Borchs Vej, de skal vel også snart lade livet?

Peter Olesen


Den planlagte kæmpeinstitution ved Saxtorphsvej kunne man vel nok finde anden plads til uden at skade noget? Hvis ellers man tænker sig om og lytter til de lokale protester?

Hvad med Kulbanevej, her burde der vel være plads nok - eller ved Retortvej?

Ikke flere indhug i det grønne Valby, tak!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce