Annonce
Byliv

Mændenes Hjem har politiets opmærksomhed: Snak med os, inden I poster jeres frustrationer på Facebook

Mændenes Hjem er flyttet ind på Solterasserne på Johan Krohns Vej. Foto: Valby Lokaludvalg
Trine Fisker, leder af nærpolitiet i Valby, fortæller, at hendes afdeling har fokus på området omkring Solterrasserne, hvor Mændenes Hjem er blevet midlertidigt genhuset.
Annonce

48 udsatte borgere er nu rykket ind på Solterrasserne i Valby, som omdannes til midlertidigt herberg. Her skal de bo, i mens Mændenes Hjem på Vesterbro bliver renoveret.

Det har skabt en del debat og utryghed i området, og derfor fortæller Trine Fisker, leder af nærpolitiet i Valby, at området har deres fulde opmærksomhed.

- Vi kommer i området for beboernes skyld, så de kan tage fat i os med de tanker, bekymringer eller oplevelser, man måtte have. Det er dem, vi er der for, så man skal ikke være bange for at henvende sig til os. Vi er ikke bedre, end de oplysninger vi får, siger Trine Fisker:

- En stor opfordring herfra er, at man kontakter os, inden man skriver sine frustrationer ud på Facebook, så vi kan løse de problematikker, der måtte være, på en konstruktiv måde.

Annonce

Brug politiet

Siden Mændenes Hjem fuldførte deres indflytning, har politiet været til stede på adressen minimum to gange om dagen for at imødekomme eventuel utryghed, som man i forbindelse med nyheden sidste år kunne se mange skeptiske kommentarer om.

Der har dog ikke været nogle henvendelser, og derfor appellerer politiet til, at man bruger dem:

- Vi er godt klar over, at man associerer Mændenes Hjem med en historisk stofscene på Vesterbro og alt det andet, der følger med. Nu tager man Mændenes Hjem og placerer midlertidigt i Valby, som er en helt anden ramme. Vi kommer selvfølgelig til at følge tæt, hvad der sker i området omkring Mændenes Hjem, så vi kan sikre en adfærd, der skaber tryghed for både beboerne i området og for beboerne på Mændenes Hjem, siger Trine Fisker.


En stor opfordring herfra er, at man kontakter os, inden man skriver sine frustrationer ud på Facebook, så vi kan løse de problematikker, der måtte være, på en konstruktiv måde.

Trine Fisker, leder af nærpolitiet i Valby


Hun appellerer til, at man bruger politiet, hvis man har bekymringer.

- Vi har truffet meget få mennesker derude, og da vi ved, der har været stor debat om indflytningen, vil jeg bare appellere til, at man bruger os. Det er det, vi er der for.

Mændenes Hjem flytter til Valby med fuld bemanding, og med en social vicevært. Den sociale vicevært vil gå i dialog med og sikre trygheden for naboer og lokale erhvervsdrivende og institutioner.

Der vil være døgnbemanding, og der ansættes frijobbere til at holde området omkring Solterrasserne pænt og ordentlig.

Du kan kontakte Din Betjent ved at ringe på 6119-3998 eller ved at sende en mail til kbh@politi.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce