Annonce
112

Mikkel og Maiken gjorde uhyggeligt fund med hundehvalp: De havde skjult barberbladene godt

Maiken Skov Andersen og Mikkel Clifforth. Foto: Privat
Et kærestepar fra Valby fandt fælder i form af brød med knuste barberblade i på Monrads Plads i Valby. Nu advarer de andre om faren, der kan gøre stor skade.
Annonce

22-årige Maiken Skov Andersen og hendes 21-årige kæreste Mikkel Clifforth fik sig noget af en forskrækkelse, da de i sidste uge luftede deres seks måneder gamle hundehvalp af racen Old English Bulldog ved Monrads Plads i Valby.

Da de nærmede sig pladsen, kunne de se, at der sirligt var lagt brød ud på de sekskantede sten, der kendetegner Monrads Plads.

De har før hørt om, at der i netop det område har været lagt fælder ud for dyr, og de fik straks fat i deres seks måneder gamle hundehvalp Mango, der er nysgerrig anlagt og havde retning  mod brødet.

Da de havde fået styr på Mango, gik de hen og undersøgte brødet nærmere. Her fik de desværre bekræftet deres bange anelser.


Jeg har godt hørt om, at der før har været episoder her i området, hvor der er nogle, der har lavet de her sindssyge fælder for at skade dyr. Det er skræmmende, at folk kan finde på den slags.

Mikkel Clifforth


Annonce

Det er jo sindssygt

- Jeg kunne se, at der var noget, der glimtede nede i brødet, og da jeg kiggede nærmere efter, opdagede jeg, at der var knust nogle barberblade ned i dem, siger Mikkel Clifforth og fortsætter:

- Jeg har godt hørt om, at der før har været episoder her i området, hvor der er nogle, der har lavet de her sindssyge fælder for at skade dyr. Det er skræmmende, at folk kan finde på den slags.

Mikkel og Maikens 6 måneder gamle hundehvalp, Mango. Hun er en Old English Bulldog. Foto: Privat

Mikkel og Maiken anmeldte straks episoden til Københavns Politi, og leder af Nærpoliti Frederiksberg/Valby, Trine Fisker, appellerer til, at andre gør det samme ved fund af lignende karakter:

- Vi vil meget gerne opfordre Valby-borgerne til at anmelde det, hvis de finder brød, hvori der er gemt knivstykker eller barberblade. Det kan jo have alvorlige konsekvenser.

Annonce

Spred budskabet

Mikkel Clifforth og Maiken Skov Andersen har delt deres oplevelse med deres boligforening, der grænser lige op til Monrads Plads, ligesom de har forsøgt at gøre folk opmærksomme på faren via Facebook.

- Vi blev hurtige enige om, at vi skulle advare folk mod det her. Det kan gøre stor skade på hunde og andre dyr, hvis de får fat i sådan et brød med barberblade indeni, siger Mikkel Clifforth og fortsætter:

- Og det kan jo nemt ske, når brødet ligger som fælder på den måde. Hunde, i hvert fald vores, er jo meget nysgerrige, så de spæner jo over til sådan noget, der ligger fremme. Det ved dem, der har lagt det der jo også godt.

Mikkel Clifforth og Maiken Skov Andersen fortæller, at de fremover vil være ekstra opmærksomme på området, som de stadigvæk går ture i med hunden dagligt. Nu dog i kort snor, så de er sikre på, Mango ikke kommer til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Valby

Ældre herrer i nye fodboldstøvler

Annonce