Annonce
112

Politiet udsender opdateret signalement af flugtbilisten: Vi har brug for borgernes øjne og ører

Billeder fra Peter Bangs Vej. Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
Københavns Politi har udsendt et opdateret signalement af 21-årige mand, der formodes at være føreren af den bil, der dræbte en femårig pige onsdag eftermiddag. Politiet har ligeledes fortalt, at det fandt sted i Valby og ikke på Frederiksberg, som tidligere er blevet oplyst.
Annonce

Københavns Politi har igangsat en stor menneskejagt på 21-årige mand, som de formoder var den person, der i går ved 16-tiden påkørte dræbte en femårig pige og sårede pigens mor på Peter Bangs Vej.

OPDATERET: Den 21-årige mand er torsdag aften blevet anholdt af politiet.

Først lød meldingen på, at den forfærdelige gerning fandt sted på Frederiksberg, men torsdag formiddag har Københavns Politi opdateret deres oplysninger om sagen.

Her fremgår det, at det fandt sted på den strækning af Peter Bangs Vej, der ligger overfor Sæbyholmsvej, hvilket betyder, det er på Valby-delen af strækningen.

Dette kan have betydning for, at borgere i Valby kan have set noget, der kan hjælpe politiet videre i deres eftersøgning af manden. Ved du noget bedes du kontakte Københavns Politi på 114.

- Vi søger ham stadig intensivt, men har også brug for borgernes øjne og ører. Vi har en rimelig stærk formodning om, at det var den efterlyste, der førte bilen. Vi har søgt efter ham på de adresser, hvor vi havde en formodning om, at han kunne opholde sig, men uden held, siger vicepolitiinspektør Knud Hvass i en pressemeddelelser.


Vi søger ham stadig intensivt, men har også brug for borgernes øjne og ører. Vi har en rimelig stærk formodning om, at det var den efterlyste, der førte bilen. Vi har søgt efter ham på de adresser, hvor vi havde en formodning om, at han kunne opholde sig, men uden held.

Knud Hvass, Vvicepolitiinspektør Københanvs Politi


Baggrunden for den tragiske omstændighed vides endnu ikke. Politiet forklarer forløbet således i pressemeddelelsen:

- En sort VW passat holdt på Sæbyholmsvej ved udmundingen i Peter Bangs Vej. Pludselig accelererede bilen, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen.

Pigen afgik kort efter ved døden, mens hendes mor blev lettere kvæstet. Efter uheldet flygtede føreren af bilen til fods.

- Vi opfordrer stadig den efterlyste til at melde sig selv, siger Knud Hvass.

Københavns Politis opdaterede signalement af manden lyder:

Signalement af den eftersøgte mand

Mand, 21 år gammel

Mørk i huden og mørkt hår

Cirka 180 cm høj

Almindelig af bygning

På gerningstidspunktet var han iført sort tøj

Manden havde adgang til at bruge bilen, som ikke var stjålet. Han er i forvejen kendt af politiet, og vi opfordrer alle, der mener at have set ham, eller som kender hans færden efter uheldet, til at kontakte Københavns Politi på 1-1-4. Undlad selv at tage kontakt til ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Indsamling

Valby samlede ind til dyrene

Annonce