Annonce
Valby

Særligt kaffekoncept søger person til Københavns lækreste tjans: Bliv professionel kaffedrikker

Tjen penge på at drikke kaffe. Ikke dårligt vel? Foto: Studiestuen
Annonce

Hvis du elsker kaffe og godt kunne bruge lidt mønter på lommen, skal du læse med her.

Københavns måske lækreste job er nemlig ledigt, da kaffekonceptet Rista søger en kaffetester i Hovedstaden.

Kort og godt går det ud på, at du får 300 kroner for at at drikke gratis kaffe rundt omkring på byens kaffebarer, der har aftaler med Rista. Ikke dårligt vel?

Jobopslaget er slået op hos den lille startupvirksomhed Pinploy, og det udløber søndag 14. februar.

Hvis du er interesseret bør du læse videre.

Annonce

Jobopslaget lyder

‘Hos Rista bekæmper vi dyre kaffepriser med vores abonnements løsning, hvor du hver dag kan få en gratis kop kaffe fra en lækker café. Og Selvom alt er lukket, er der faktisk stadig mange af Ristas cafeer, som er åbne.

Vi her fra Rista, søger derfor én testperson til at prøvesmage forskellige to-go kaffer rundt om i København. Kravene for at være med, er: at du er en frisk person der kan lide kaffe. Du skal også være villig til at blive filmet, og være okay med at filmen ryger op på sociale medier. Filmen skal handle om dig, der bruger Ristas app til at finde caféer rundt i København.

Vi har planlagt det hele, så du skal ikke bekymre dig om noget. Det eneste du skal gøre, er at nyde din gratis kaffe.

Du må gerne være bosat i København eller omegn og have en cykel parat, da vi skal rundt omkring i byen. Hele seancen kommer til at tage et par timer, derfor er det også vigtigt at du kan sætte et godt stykke af dag af (Gerne i hverdagen) Udover vores budget kvitterer vi med gratis kaffe samt et måneds abonnement til Rista.’

Annonce

Glade for finurlige opslag

Pinploy er en lille startup virksomhed, der startede i 2018 og som udbyder en platform, hvor man kan finde private handymen eller enmandsentreprenører til opgaver i hjemmet. Pinploy modtager generelt mange håndværksmæssige opgaver. Det kan være alt fra små ting som ophængning af lamper og hylder til afhentning af beton.

I det seneste stykke tid er Pinploy dog i højere grad begyndt at se en stigning af lidt sjovere og mere finurlige opgaver på platformen såsom den omtalte kaffedrikker.

- Med denne udvikling af virksomheder, der bruger vores platform til lidt mere finurlige opgaver, håber vi at platformen vokser ud over de bare håndværksmæssige opgaver, og bliver til en platform, der kan distribuere alle mulige former for opgaver. Om det så omhandler lampeopsætning eller test af kaffe. Fantasien skal ikke sætte grænser for, hvilke opgaver vi kan få på platformen, lyder det fra folkene bag Pinploy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce