Annonce
Byliv

Tommy fra Valby fik vild idé: Jeg kan simpelthen ikke lade være

Tommy Sørensen står bag Valbys nye køreskole ved navn Driver Køreskole. Foto: Jens Mouvielle
Tommy Sørensen er iværksætter til fingerspidserne. Han jagter kicket ved at finde på alternative måder at løse forskellige opgaver på, og nu har han kastet sig over at løse en udfordring, som især de unge kender til.

Den 48-årige iværksætter Tommy Hamuthai Sørensen lever af at tænke anderledes, end de fleste. Og netop det har gjort, at han nu er sprunget ud i et nyt eventyr med sin virksomhed VST Hamuthai Danmark, der ligger i Valby.

Tommy Sørensen vil nemlig revolutionere måden, man tager kørekort på. Det har han gjort ved at oprette sin egen køreskole ved navn Driver Køreskole med hovedsæde i Valby på Høffdingsvej 34.

Det særlige ved Tommy Sørensens version af en køreskole er, at man kan glemme alt om papirer og cd’er med teoriprøver på, da hele lektionsplanen er elektronisk. Derfor foregår alt på appen DriverLogger, der kan betjenes via mobiltelefonen.

Annonce

- Mine idéer opstår typisk ved, at jeg tænker, hvorfor gør man ikke sådan her i stedet for? Det gjorde jeg også med køreskolen, fordi jeg ofte har tænkt når mine børn tog kørekort, at det måtte kunne gøres smartere end med alle de papirer og diske, de skulle have med frem og tilbage, siger Tommy Sørensen og smiler:

- Og så er jeg sådan indrettet, at når jeg ikke kan slippe tanken, så må den have et skud. Så det har den fået, og vi er faktisk blevet taget rigtig godt imod.

Nemt at gå til

Størstedelen af dem, der har tilmeldt sig Valbys nye køreskole, Driver Køreskole, er i alderen 17-21 år. De benytter allerede telefonen til det meste og er vant til at håndtere apps. Men for at sikre, at det er til at benytte af alle, har Tommy Sørensen testet det af på sin 11-årige søn.


Vi vil gerne være med til at udvikle det her, og så udbrede det til flere byer. I begyndelsen i København, for det er her, vi har hovedsæde, men det her koncept tror jeg meget på.

Tommy Sørensen, stifter af Driver Køreskole i Valby


- Han havde ikke problemer med at navigere rundt i det, og jeg tænker, at hvis min søn på 11 år kan hitte ud af det, så må det være intuitivt nok til, at de fleste kan sætte sig ind i systemet, siger Tommy Sørensen.

Selvom køreskolen kun er knap en måned gammel, så er tankerne om konceptet allerede store.

- Vi vil gerne være med til at udvikle det her, og så udbrede det til flere byer. I begyndelsen i København, for det er her, vi har hovedsæde, men det her koncept tror jeg meget på, siger Tommy Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce