Annonce
Ugeavisen Varde

7-kanten søger blodtørstige sørøvere og engelske aristokrater

Musicalen Skatteøen fyldt med de velkendte melodier af Sebastian får premiere 25. februar 2021 i det nuværende Artillerimuseum i Varde. Derfor er 7-kanten nu på udkig efter skuespillere, sangere og dansere. Illustration: 7-kanten.
7-kanten afholder audition til musicalen Skatteøen 7. og 8. november.
Annonce

Janderup: Musicalen Skatteøen fyldt med de velkendte melodier af Sebastian får premiere 25. februar 2021 i det nuværende Artillerimuseum i Varde.

Derfor går 7-kanten nu på jagt efter blandt andre sørøvere, engelske aristokrater, en eneboer og selvfølgelig også en dreng, der kan spille rollen som Jim Hawkins. Det oplyser 7-kanten i en pressemeddelelse.

- Vi holder audition i weekenden 7. og 8. november i Musik- og Billedskolens lokaler, og jeg håber, at rigtig mange sangere, dansere og skuespillere har lyst til at tage en tur med til Skatteøen, udtaler instruktør Jens Jager, der i årenes løb har instrueret adskillige forestillinger i 7-kanten, i pressemeddelelsen.

Annonce

Artillerimuseum nu som teatersal

Mens bestræbelserne for etablering af et egentligt Teater- og Musikhus i Varde fortsætter med uformindsket kraft, har 7-kanten fået adgang til at sætte Skatteøen op i Artillerimuseet, der lukker i sin nuværende form.

- Det store lokale, der lige nu huser kanoner, krudt og kugler, er som skabt til en forestilling som Skatteøen, så jeg glæder mig i den grad til opgaven, siger Jens Jager i pressemeddelelsen.

Der er tilmelding til audition på 7-kanten.dk.


Det store lokale, der lige nu huser kanoner, krudt og kugler, er som skabt til en forestilling som Skatteøen.

Instruktør Jens Jager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce