Annonce
Ugeavisen Varde

Baby sender far i gæsteværelset inden speedwayløb

Mads Korneliussen er klar til at køre for endnu en sejr, så holdet fortsat kane lege med i toppen af stillingen. Det bedste hold sikrer sig en plads i finalen, som køres på deres hjemmebane. Foto: Karina Øhlenschlæger

På fredag den 6. juli er der returopgør, når GSK Liga fra Grindsted kommer til Outrup i speedwayens superliga.

Annonce

Outrup: I slutningen af maj blev speedwaykører for Region Varde Elitesport Mads Korneliussen far for første gang, og hans lille datter sætter sit præg på sin far.

- Den store forandring er, at jeg sover i gæsteværelset inden et løb, så jeg får noget ordentligt nattesøvn, for hun sover ikke så meget, fortæller Mads Korneliussen.

Nattesøvnen er vigtig, for i år har den danske speedwaysuperliga budt på nogle tætte løb.

Helt tæt blev det dog ikke, da Region Varde var i Grindsted onsdag den 28. juni, her tog de en komfortabel udebanesejr på 47-39.

- Det er et kanont udgangspunkt, inden vi skal køre mod dem den 6., fordi vi kører om bonuspoint. Nu skal vi vinde på hjemmebane, og vi skal ikke ud at hente en masse point inden, siger Korneliussen.

RVE vs. GSK

Region Varde Elitesport mod GSK Liga fra GrindstedFredag den 6. juli klokken 19.15

På Varde Motor Arena i Outrup

Mads Korneliussen med sin lille datter Tessa, der er lidt over en måned gammel. Privatfoto
Annonce

5-1

At det blev en forskel på ottepoint til trods for, at GSK Liga både fik to ekstra point ved at bruge joker, og lavede en taktisk udskiftning så det fik en 5-1'er (det er det bedste man kan vinde med i et heat, hvor alle fire kørere er med red.) havde Korneliussen ikke regnet med.

- Det var vi alle sammen ovenud lykkelige for. Vi havde regnet med en tæt match, men det var lige som om Grindsted mistede pusten tidligt i løbet, hvor vi startede med at lave to 5-1'ere, siger Korneliussen.

Annonce

Tidligt retur

At to klubber møder hinanden inden for en til to uger i et returopgør er noget nyt, der indført i år. Tidligere kunne der være tre-fire måneder mellem et returopgør.

- Det betyder noget for klubber og tilskuere, hvis vi skal køre retur til september, for så kan de ikke huske det. Det er et fedt tiltag, det er en genial idé, og så kan klubberne også sælge det meget bedre, mener Mads Koneliussen, der som kører også får noget ud af, at returopgøret kommer tæt på den første match:

- Man har det frisk i erindringen, så motivationen er lidt højere, og når man kan huske hvem, man har kørt imod, er man lidt mere tændt til returopgøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce