Annonce
Ugeavisen Varde

Bliv julevært eller julegæst

Det bliver en helt særlig juleaften, når folk, der ikke kender hinanden finder sammen. PR-foto
I november åbnede Røde Kors og Boblberg op for www.julevenner.dk - en digital platform, der sammen skaber kontakt mellem værter og gæster, som har lyst til at holde juleaften sammen.
Annonce

Kommunen: I syv år har Røde Kors kørt konceptet med Julevenner, men i år håber de på, at kunne ramme endnu bredere end hidtil med Boblbergs digitale fællesskabsplatform.

Boblberg og Røde Kors samarbejder til dagligt om at skabe fællesskaber for alle, men særligt julen er en tid, hvor ingen må sidde alene, og hvor fællesskab har ekstra stor betydning. Derfor kan du, hvad enten du ønsker at åbne din dør for andre mennesker, eller ønsker at blive inviteret ind som julegæst, gå ind på julevenner.dk og tilmelde dig som julegæst eller julevært, skriver Boblberg i en pressemeddelelse.

Røde Kors og Boblberg har etableret www.julevenner.dk - en digital platform, der skaber kontakt mellem værter og gæster juleaften. PR-foto Boblberg
Annonce

Hvem bliver julevenner?

Der kan være mange grunde til at være julegæst og søge et hjem at holde juleaften i. Nogen melder sig med deres børn for at holde jul blandt andre børnefamilier. Andre er langt væk fra familie, flere mangler en omgangskreds, og andre er nysgerrige på, hvordan det er at holde dansk jul.

Interessen for nye julefællesskaber er stor.

- På nuværende tidspunkt ved jeg, at der allerede er en god håndfuld i og omkring og Varde Kommune, der har oprettet sig som både værter og gæster, siger Anne-Sophie Erichsen fra Boblberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce