Annonce
Ugeavisen Varde

Casper og Annemette Rosendahl bliver det nye værtspar på Arnbjerg

Casper og Annemette Rosendahl har tidligere arbejdet sammen på Henne Mølle Å Badehotel. Nu skal de til det igen på Arnbjerg. Arkivfoto: Morten Nielsen
Den nuværende bestyrer af Varde Garten og Von Lügenhals, Casper Rosendahl, bliver fra 1. marts, sammen med sin hustru, Annemette, det nye værtspar på Hotel Arnbjerg i Varde.
Annonce

Varde: I efteråret, da stillingen som forpagter af Hotel Arnbjerg blev slået op, blev Casper Rosendahl kontaktet og spurgt, om det var noget for ham og fruen. Og ja det var det bestemt interessant.

- Annemette og jeg vil rigtig gerne arbejde sammen. Vi er et godt team, det ved vi fra de ti år, vi sammen havde Henne Mølle Å Badehotel. I første omgang kunne vi dog ikke blive enige om forpagterafgiften, og da der på daværende tidspunkt var andre interesserede i spil, besluttede vi at lægge forhandlingerne på is, fortæller Casper Rosendahl.

Casper Rosendahl tiltræder sammen med sin hustru Annemette som nyt værtspar af Hotel Arnbjerg. Foto: Jacob Schultz

Den 22. december blev han atter kontaktet af PL Hotels og Peter Petersen, der ejer Hotel Arnbjerg. Sammen fandt de en fornuftig aftale for begge parter, så den 1. marts tiltræder Casper og Annemette Rosendahl som de nye bestyrer.


...det har ikke været en nem beslutning, men der er simpelthen kommet et for godt tilbud til mig og fruen til, at vi har kunnet takke nej...

Casper Rosendahl


Annonce

Ny daglig leder til Varte Garten

I en pressemeddelelse skriver direktør for Varde Garten og Von Lügenhals Michael Bech:

- Jeg har været glad for samarbejdet med Casper, selv om det ikke har varet så længe. Casper har hos os været den, der har stået for blandt andet den daglige personaleledelse, indkøb og selskabsaftaler, men ikke maden. Det har vort køkkenteam med souscheferne Mark Severinsen og Michael Jensen stået i spidsen for. Der bliver med andre ord ingen ændringer i kvaliteten i køkkenet eller service. Vi ønsker dog at finde en ny erfaren daglig leder til vort team, udtaler Michael Bech.

- Casper har hos os været den, der har stået for blandt den daglige personaleledelse, indkøb og selskabsaftaler men ikke maden, som vort køkkenteam med souschefer Mark Severinsen og Michael Jensen i spidsen har stået for, skriver Michael Bech i en pressemeddelelse. PR-foto


- Jeg har været rigtig glad for at være i Varde Garten, og jeg har følt mig budt godt velkommen af alle, så det har ikke været en nem beslutning, men der er simpelthen kommet et for godt tilbud til mig og fruen til, at vi har kunnet takke nej hertil, siger Casper Rosendahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce