Annonce
Ugeavisen Varde

De kom gennem nålenøjet

Holdet med de 17-29-årige består af Anne Boel Lauridsen, Henriette Hornbak, Hans Vincens Nielsen, Maria Hansson, Rune Søgaard Pederen, Christina Fuhlendorff Jensen, Lea Moshav, Alexander Wessel Rasmussen, Sofie Flindt-Christensen, Jonas Flindt-Christensen og Sjanne Madsen (ikke på billedet). PR foto
Annonce
Holdet med de 13-16-årige består af Nicole Yi Klemmensen, Laura McCarney, Bjørk Marie Møller Mikkelsen, Cecilia Wessel Rasmussen, Lærke Skov Rasmussen, Selma Puntervold Kristensen og Aliyah Rise. PR foto,

Varde: I august blev optagelsesprøverne til Musicaltalentskolen Varde afviklet. Der blev afviklet ikke bare en af slagsen, men to, og i alt 18 elever i alderen 13 til 29 år blev optaget. Det er det størst mulige alders-spænd, der er mulighed for på skolen overhovedet, så det er lidt sjovt, at det rent faktisk bliver tilfældet allerede på det første hold.

Størstedelen af pladserne er fyldt op af elever fra Esbjerg-Varde-området, men der er også elever så langt væk som fra Aarhus og Vejle, der tager turen til Varde et par gange om ugen for at udvikle deres talent.

Godt 40 procent af ansøgerne blev afvist, selvom alle pladserne på holdene ikke blev fyldt op. Således er det understreget allerede fra første år, at det kræver et vist niveau at komme ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce