Annonce
Ugeavisen Varde

De ringer vi bringer

Lars Aagaard, medindehaver af Vinspecialisten, er klar til at køre ud til kunderne med stort og småt. Privatfoto
Annonce

Varde: Aflysninger af fødselsdage, jubilæer, arrangementer og fester betyder også afbestillinger af vin, delikatesser, chokolade og gaver hos Vinspecialisten i Varde.

- Vi har sendt personalet hjem, så der er kun Lars og jeg i forretningen. Vi bringer gratis ud i hele kommunen, for vi har mange kaffe- og thekunder, især ældre, der plejer at komme og hente forsyninger. Det skal de stadigvæk kunne, men nu kommer vi bare ud til dem, hvis de ønsker det, siger indehaver Janie Lykke Steffens.

Hun kan også mærke, at nu hvor mange familier ikke fysisk er sammen, så vil man gerne sende en lille hyggegave ud til hinanden. Der er også enkelte arbejdsgivere, der har sendt en ”lille ting” ud til de medarbejdere, der sidder derhjemme og arbejder, fortæller hun.

- Vi bliver ved med at holde åben, indtil vi får besked på andet. Vores forretning er på 500 kvadratmeter, vi har lavet afstandsmærker og en regel om, at der maksimalt må være fem kunder i butikken ad gangen. Vi spritter af og tager alle forholdsregler, siger Janie Lykke Steffens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce