Annonce
Ugeavisen Varde

Der er taget skridt mod nyt liv, efter forretningen pludselig lukkede: Ejer af tomt butikslokale har tidligere udviklet butikker

Fakta-butikken i Ølgod holdt i december ophørsudsalg. Arkivfoto: Morten Nielsen
Det kom bag på ejeren af bygningen, at Coop pludselig lukkede Fakta-butikken i Ølgod. Se hvad han har af planer med den tidligere discountbutik.

Ølgod: - Jeg beholder bygningen, siger Lars Peter Larsen.

Han er indehaver af anpartsselskabet Søsterhøj med adresse i Højbjerg ved Aarhus, som i de seneste cirka fire år har ejet en butiksbygning på Mejerivej i Ølgod. Det var indtil for et par uger siden en bynær Fakta-butik i bygningen.

Der blev pludseligt i december annonceret ophørsudsalg. Butikken lukkede før jul, efter kunderne valfartede til og tømte hylderne, fordi der i de sidste uger blev trukket 25 procent fra ved kassen på de fleste varer.

Annonce

Fakta-butikken var direkte ejet af Coop-kæden.

- Det var meget hurtigt, det skete, siger bygningsejer Lars Peter Larsen om opsigelsen fra Coop, der lukkede butikken med begrundelsen: Svigtende omsætning.

Ejendomsmægler på

Han har foreløbig udbudt butikslokalet til leje gennem ejendomsmægler. Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech, der er udset til at varetage udlejningen af butikken. Her oplyser ejendomsmægler og partner Jesper Ølgaard Bloch, at opsigelsesfristen endnu ikke er udløbet, og at det stadig formelt er Coop, der lejer sig ind i bygningen.

-Men der vil meget snart blive fremstillet lejeprospekt og taget billeder, siger Jesper Bloch.

Bygningen er 771 kvadratmeter, og der er en grund på små 2700 kvadratmeter. Ejendommen er opført i 2003. Grunden omfatter en parkeringsplads - altså i centrum af Ølgod.

Der er mange muligheder for at lave noget nyt i en nedlagt butik, siger både ejer Lars Peter Larsen og ejendomsmægler Jesper Ølgaard Bloch.

Jesper Ølgaard vil helst ikke nævne noget for så at udelukke andet.

Annonce

Stor fleksibilitet

- Sådanne butiksbygninger har en stor fleksibilitet, siger Jesper Ølgaard Bloch.

Ejer Lars Peter Larsen har selv udviklet butikker og har også erfaring med, at der er en rig vifte af muligheder for bygninger, der har huset dagligvarebutikker. Det har han prøvet før.

I Ølgod Handel og Erhverv håber man selvfølgelig, at bygningen kommer til at stå tom i så kort en periode som muligt. Ejeren Lars Peter Larsen og Ølgods handels- og erhvervschef Jens Wormstrup har været i kontakt:

- Vi tager det under vores vinger og tænker på det, siger Jens Wormstrup, der håber at kunne bidrage til spændende liv i bygningen.

Discountbutik blev til restaurarant

Tdiligere discountbutikker er ikke bare blevet til dyreklinikker eller genbrugsbutikker. Der er også mere eksotiske muligheder for anvendelse.

Et eksempel er den populære asiatiske restaurant på Strandby Kirkevej i Esbjerg, der ligger i et lokale, der tidligere husede en butik under kæden Aldi.

Sådanne butiksbygninger har en stor fleksibilitet.

Jesper Ølgaard Bloch, ejendomsmægler
Annonce
Ugeavisen Varde

Arne-pensionen skal rulles tilbage

Annonce
Ugeavisen Varde

35 års jubilæum: Jan Pedersen, Primo

Annonce
Ugeavisen Varde

Undgå bøde: Kend faldgruberne omkring cykellygter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Mads fra Næsbjerg er på sit livs iværksætter-eventyr:  Satser alt på bæredygtige børnesko

Ugeavisen Varde

Svensk fastelavnsbolle megahitter: Sådan bager du semlor selv

Ugeavisen Varde

Folk & Kultur er klar igen til sommer

Ugeavisen Varde

Lone er lige fyldt 60, har taget ny uddannelse og skifter nu branche: - Jeg kiggede mig selv i spejlet og tænkte, "hvad laver jeg her?"

Ugeavisen Varde

Hør om ytringsfrihed i den digitale tidsalder

Ugeavisen Varde

Tigermand vender tilbage til Varde med eventfirma

Ugeavisen Varde

Kammerkor gæster Varde med nordisk musik

Ugeavisen Varde

Esbjergenser udstiller på kunstmuseet i Tistrup

Ugeavisen Varde

Forfattere fortæller om de danske, som flygter

Ugeavisen Varde

Cykel for Sagen prøver ny rute - nu bliver start og slut i Varde

Ugeavisen Varde

Eventyrets og barndommens land

Ugeavisen Varde

Mangel på medarbejdere: Pædagogernes formand fortæller om underbemandet personale, som skriger på hjælp i svær coronatid

Annonce