Annonce
Ugeavisen Varde

Det er NU du skal komme med DIN kandidat - Hvem skal være Årets Vardenser 2020?

Kom med forslag til, hvem DU synes skal være Årets Vardenser 2020.
Annonce

Varde: Nu kan DU komme med et bud på de personer, der fortjener et skulderklap og en anerkendelse for deres frivillige indsats.

Siden 1988 har Ugeavisen Varde kåret Årets Vardenser. Det er en person, der yder en særlig indsats, der gør en forskel for andre i Varde Kommune. Det kan være på mange forskellige måder, så husk at skrive en god begrundelse i indstillingen. Personen skal bo i Varde Kommune.

Indstillinger (og meget gerne et foto af den person, der indstilles) sendes til red.varde@ugeavisen.dk senest fredag den 4. december.

De indstillede kandidater vil blive offentliggjort løbende i avisen, på vores hjemmeside og på Facebook.

Vinderen findes af redaktionen Ugeavisen Varde i samarbejde med sidste års vinder Carina Scheffler med døtrene Caroline og Carla.

Ugeavisen læsere kan således indstille kandidater, men de kan ikke stemme på den, der skal vinde.

Social- og sundhedshjælper Ninna Sørensen indstilles til Årets Vardenser. Ninna arbejder i Varde Kommunes hjemmeplejen og bosiddende i Varde. "Hun har et hjerte af guld og vil gerne gøre en forskel for de mange socialt udsatte. Hun bruger meget af hendes fritid på at strikke tæpper, halstørklæder og huer. Har indtil videre afleveret flere af slagsen til blandt andet Varde Kommunes gade Team, Center Bøgely og til De hjemløses Venner," skrive en læser om Ninna. Arkivfoto: Malene Wonsbek

Vi glæder os til at modtage rigtig mange forslag til den ærefulde titel.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce