Annonce
Ugeavisen Varde

Det gamle træningstøj er blevet for stort

Pernille Brødsgaard og Tina Farup Christensen har trænet og spist sig sig ud af deres gamle træningstøj. Således måtte de ud og svinge dankortet i weekenden for at købe noget nyt. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard har været ude og købe nyt træningstøj. Det gamle var simpelthen blevet for stort.
Annonce

Varde: U-vendingsholdet trænede udendørs i sidste uge, og det udfordrede Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard lidt, for det var både mørkt og smattet i det gamle Varde Sommerland, hvor træningen fandt sted.

- Men vi tog ja-hatten med og sammen med resten af holdet havde vi en superspændende og hård træningsaften. Vi havde stafet hvor der skulle løbes med halve dæk, svinges med brandslanger og kastes med medicinbolde, skriver de to.

Det var en anderledes træningsoplevelse for Tina, Pernille og resten af holdet forleden. Den foregik i det gamle Varde Sommerland. Privatfoto

Derudover bød den forløbne uge også på shopping.

- Det var tid til at forny vores garderobe med træningstøj, hvilket jo så også forpligter efterfølgende, understreger Tina og Pernille, som på det seneste har tænkt en hel del over, hvordan de skal fastholde den gode kadence med træning og sund livsstil, når U-vendingsholdet er færdigt. Forløbet begyndte i uge 39 og strækker sig over i alt 12 uger, så det nærmer sig.

- Vi taler meget med resten af holdet om et videre forløb, men lige nu koncentrerer vi os om de sidste uger, og der er ingen tvivl om, at vi hver uge glæder os til at skal afsted til træning. Der er allerede booket ind på mere holdtræning end de to faste dage, siger Tina og Pernille, som hele tiden har haft som mål med forløbet at komme i bedre form samtidig med, at der skal være plads til god mad og hygge.

Derfor følger vi dem

Tina Farup Christensen, 41, og Pernille Brødsgaard, 40, vandt et 12 ugers livsstilsforløb med personligt trænings- og kostprogram hos Emcare gennem Ugeavisen Varde. De to er veninder og naboer og har tilsammen fem børn, to mænd, en kanin og en hund, og så arbejder de som henholdsvis udviklingskonsulent på Varde Kommune og sygeplejerske på SVS i Esbjerg.

Som så mange andre oplever de, at det er svært at prioritere sig selv og træning midt i hverdagens trummerum, og derfor tjekker vi ind hos dem løbende for at høre, hvordan det går, hvad der er svært, hvor det gør ondt, og hvad der bare kører på skinner.

Forløbet for de to startede mandag i uge 39.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce