Annonce
Ugeavisen Varde

Erna Lønborg, Vink-iværksætter: Kun få troede på min idé

- Der sker noget, når man runder de 50 år. Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig, og pludselig sprang jeg bare ud i det. Det har jeg aldrig fortrudt, siger Erna Lønborg fra Janderup. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Janderup: Erna Lønborg fik flere skeptiske bemærkninger med på vejen, da hun midt i en krisetid i 2009 valgte at etablere eget firma. At hun tillige satsede på en meget smal niche, var for nogen endnu en grund til bekymring.

- I 1980 blev jeg uddannet møbelpolstrer og gardindekoratør. Jeg arbejdede med mit håndværk i mange år, men jeg har også været væk fra faget i længere tid. Eksempelvis var jeg vicevært i Lerpøtparken, da jeg besluttede mig for at blive selvstændig med mit møbelpolstringsfirma. Fra dag ét har jeg haft en god forretning, og jeg har kunder på venteliste, siger 59-årige Erna, der i dag har én fuldtidsansat.

Erna har været med i Vink siden opstarten i 2013. Det bedste er det sociale fællesskab og den professionelle sparring, hun får med andre kvindelige iværksættere.

- Især når man vælger at få en ansat, er der mange nye spørgsmål, der melder sig på banen. I gruppen pingponger vi om alt. Vi lærer af hinandens processer. Vi er ikke viden-gemmere men viden-delere. Jeg nyder, at vi nu kender hinanden så godt, at vi også deler med hinanden, når tingene ikke helt går, som vi regner med. I dag kan jeg også bidrage med mine erfaringer til andre iværksættere, der kaster sig ud i livet som selvstændig, tilføjer Erna.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce