Annonce
Ugeavisen Varde

Feriegæster elsker kvalitet, personlighed og lokale historier

I 11 år har Maja Hynkemejer Kjærgaard arbejdet som indretningskonsulent, og hun har sat sit præg i mange boliger, således også i Varde Gartens hotellejligheder. PR-foto
I de seneste 11 år har Maja Hynkemejer Kjærgaard arbejdet som indretningskonsulent. Den nordiske stil, natur, personlighed og hjemlig hygge er vigtige elementer, når hun indretter sommerhuse, hoteller og ferielejligheder.
Annonce

Varde: Man sover bedre, når omgivelserne er hyggelige, og en god nats søvn betyder alverden for ferieoplevelsen.

- Selvom gæsterne måske kun skal sove en enkelt nat, så er det vigtigt at kræse om dem, så de kommer igen. I Varde Gartens seks hotellejligheder, som jeg har indrettet, har vi valgt en seng af høj standard. Værelserne er indrettet med sofa, plaid og nips på hylderne. Bordene er designet i specialmål, så de passer til rummet, fortæller Maja Hynkemejer Kjærgaard og tilføjer:

- Udsmykningen er billeder med motiver fra byen, de er lavet af en fotograf, og det var et bevidst valg i stedet for at finde malerier til værelserne.

Annonce

Kunst på vægge

ID Projekt i Varde skifter navn og flytter

Maja Hynkemejer Kjærgaard er ansat ved det tidligere IDdesign Projekt i Varde. Denne afdeling bliver nu lagt sammen med Interior Direct og kommer til at hedde Third Space. Begge afdelinger er en del af Lars Larsen Group. Medarbejderne i Varde vil flytte til nye lokaler i Esbjerg.

Third Space står for indretning af udstillingshuse, hoteller, studieboliger, campingpladser, typehusfirmaer, private, og feriefonde. Lige nu er de i fuld gang med at indrette ferieboliger til det kommende Lalandia i Søndervig.

I Varde Gartens to ferielejligheder er stilen lidt anderledes. Her er der skruet endnu mere op for den hjemlige hygge.

- Der er lidt mere knald på farverne. Den ene lejlighed er holdt i en rosa farveskala og den anden i mere grønlige nuancer. Vi har indrettet med nye og ældre, brugte møbler, præcis som folk indretter deres hjem derhjemme. Desuden er der kunst på væggene og ikke fotografier. Den personlige stil har været her i flere år, og det er en trend, der er kommet for at blive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce