Annonce
Ugeavisen Varde

Fra flexjobber til Microsoft Ninja hos Cloud Factory

- Jeg har fået fod på mit arbejdsliv, siger Michelle og smækker for sjov fødderne op på skrivebordet. – Jeg er kun 34 år, og for mig er det utrolig vigtig at have noget at stå op til. Jeg vil mere end gå derhjemme med hus, mand og børn. Jeg har også behov for en arbejdsidentitet med gode kolleger, og det har jeg fået. Det er guld værd, siger Michelle Holm Wagener. Foto: Malene Wonsbek
Michelle Holm Wagener har knæ, der bøvler. En smertefuld skavank, hun må leve med resten af livet. Derfor kan hun kun arbejde ti timer om ugen. Timer, der er afgørende vigtige for hendes trivsel, identitet og livskvalitet.

Varde: Man kan ikke se det på hende. Man kan ikke høre det på hende. De orangerøde krøller indrammer hendes positive smittende udstråling, og hun agerer med selvværd og glæde. 34-årige Michelle Holm Wagener fra Varde er flexjobber. Hun kan ”kun” arbejde ti timer om ugen, men hendes arbejde betyder alt for hende. Og for hendes arbejdsgiver hos Cloud Factory.

- Jeg har knæ, der hopper ud af led, bare jeg tænker på det. Jeg stoppede med at tælle, da jeg nåede til 100 gange, tilføjer Michelle, der tror, hun i virkeligheden har haft knæskallen til at hænge på siden over 200 gange.

Om det gør ondt? Det kan du bande på, at det gør. Knæproblemerne har hun døjet med, siden hun var 12 år gammel, og det har ad åre sat sig til slitage i hele kroppen. Hun har smerter konstant. Spørgsmålet hver eneste dag er hvor mange.

Annonce

- Det var en stor lettelse, da jeg i 2019 omsider fik et bevis for, at jeg maksimalt kan arbejde 10 timer om ugen. For at nå dertil har jeg været igennem en del ansættelser i forskellige jobs. To gange er jeg blevet fyret på grund af for mange sygemeldinger. Det knækker selvværdet og giver et hav af tårer og frustrerede tanker, men nu er jeg lykkelig i mit arbejdsliv. Det betyder rigtig meget for mig og min identitet, at jeg har et arbejde, understreger Michelle, der er gift og mor til tre børn på 11, 6 og 4 år.

Ingen dårlig samvittighed

Michelle lægger ikke skjul på, at hun arbejder det fedeste sted i verden. Hos Cloud Factory er der stor rummelighed og en nærmest endeløs fleksibilitet. Hendes ti timer er fordelt på tre dage, men har hun en dårlig dag, så kan hun vælge at arbejde hjemmefra eller udsætte opgaverne til den efterfølgende dag.


Fokuser på de timer, du kan arbejde, og ikke alle dem, du ikke kan. Jeg henvendte mig til Jacob for at høre, om han kunne bruge ”sådan én som mig”. Det finder vi ud af, sagde han, to dage senere var jeg ansat.

Michelle Holm Wagener, Flexjobber hos Cloud Factory


- Min arbejdsgiver ved jo, at jeg er ansat med skavanker, der betyder, at jeg har behov for en vis fleksibilitet i mit arbejdsliv. Så jeg går ikke rundt med dårlig samvittighed, hvis jeg må ringe og melde fra. Til gengæld får han fuld valuta for de ti timer, for jeg er mega effektiv, siger Michelle, der begyndte med lidt forskellige kontoropgaver.

I dag har hun en vigtig og uundværlig rolle i at flytte, oprette og registrere kunder, hun er backup for IT-sælgerne og er blevet Microsoft-ekspert.

Michelle Holm Wagener er flexjobber hos Cloud Factory ti timer om ugen. Foto: Malene Wonsbek

- På gode dage og travle dage kan jeg godt glemme, at jeg har et handicap, især hvis jeg kommer til at arbejde for meget og ikke får hvilet mig, som jeg skal. Men så er der kontant afregning. Så ved jeg, at jeg får en dag, hvor jeg ikke kan andet end at ligge på langs. Nu er jeg blevet god til at styre det. Ti timer, det er det, jeg kan. Og for mig er det guld, tilføjer hun, der oser af glad energi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce