Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne: Med nye gågader bliver Varde for alvor en konkurrent til Esbjerg

Marlene og Aase (th) har travlt med at pakke ud. Kommende julegaver hænger snart på bøjler i butikken. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Marlene Schmidtdorf, indehaver af Lingeri Huset by Marlene i Kræmmergade, glæder sig over, at hun får flere og flere kunder fra oplandet især fra Hjerting og Esbjerg.

- Kunder fra Esbjergområdet har for alvor opdaget, hvor mange forskellige specialbutikker vi har i Varde, det er derfor, flere og flere kører hertil for at handle. Kunder fra Hjerting fortæller, at de tidsmæssig har lige langt til Varde og Esbjerg centrum, og det glæder os, at de vælger os, siger Marlene Schmidtdorf, der vil gøre endnu mere ud af at skabe et hyggeligt miljø ude foran butikken, når gågaden er færdig.

Aase Christensen, der er fuldtidsansat i Lingeri Huset, supplerer:

- Kunderne vil både have en oplevelse i butikken med glade ansigter og god service, men de vil også have et hyggeligt handelsmiljø. Der er ingen tvivl om, at de historiske rammer vil være med til at øge interessen for Varde som handelsby. Desuden fortæller kunderne, at de har indtryk af at butikkerne i Varde har et godt fællesskab. Hvis vi den ene butik ikke har det, kunderne ønsker, så henviser vi gerne til en anden kollega i byen. Det er også noget kunderne sætter stor pris på.

Lige nu sætter de to i Lingeri Huset også pris på en masse nye leverancer, for snart sætter julehandlen for alvor ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce