Annonce
Ugeavisen Varde

Corona og hjemmeskolen: Hos os skal vi passe ekstra godt på

Mormor er hjertepatient og må af hensyn til smittefare ikke passe sine børnebørn, Filippa (tv) og Celina skal være alene hjemme indtil klokken 13, hvor mor, Anja Buch, kommer hjem. Far arbejder på en minkfarm og har ikke fri, men som man kan se, holder den lille familie humøret højt. Privatfoto
Annonce

Varde: Annika Buch er social- og sundhedsassistent. Hun arbejder i hjemmeplejen og er ude i private hjem hos ældre og syge. Desuden er Annikas mor hjertepatient og tilhører derfor den kritiske gruppe, man også skal passe ekstra meget på.

- Vores piger Celina på 10 år og Filippa på 12 år er nødt til at være alene hjemme, indtil jeg får fri klokken 13. Min mand, Lars, arbejder på en minkfarm, her har de travlt, så han kan ikke tage fri fra arbejde. Normalt får jeg først fri klokken 15, men jeg har fået lov til at gå tidligere, så jeg kan komme hjem til pigerne. Det skal nok gå, siger Annika og tilføjer, at Varde Kommune kun tilbyder nødpasning af børn fra 0-9 år.

- Pigerne kommer nok til at kede sig lidt, for vi modtager ikke besøg, og de må ikke besøge andre, men de må gerne lege udenfor med andre børn. Når jeg kommer hjem, så laver vi lektier sammen. Det vigtigste for mig er, at folk tager situationen alvorlig, og det synes jeg, at de gør. Det undrer mig dog, at der er mange butikker, der ikke har håndsprit stående fremme på disken. Jeg har altid en spritflaske i lommen, men det vil være god service og et godt signal at tilbyde kunderne håndsprit, siger Annika Buch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce