Annonce
Ugeavisen Varde

Corona og hjemmeskolen: Mere kvalitetstid sammen

Det er også lidt hyggeligt at lave lektier sammen. Mor og Andreas har haft hjemmearbejdsdage siden torsdag i sidste uge. Privatfoto
Annonce

Varde: Normalt plejer Louise Mogensen at pendle til og fra Herning. Her er hun afdelingsleder for foged- og skifteretten i Herning, men nu er hun sendt hjem. Hun ville hellere være corona-krisen foruden, men nyder den ekstra tid, hun får sammen med familien.

- Systemet er ikke gearet til, at vi alle arbejder hjemmefra. Derfor har vi fået forskellige hjemmearbejdstider, hvor vi kan være på tre-fire timer. Når jeg arbejder, laver den mindste, 11-årige Andreas, lektier. Vi har også én, der går i 10. klasse, og én der er i lære som murer, men de passer selv deres opgaver, fortæller Louise Mogensen fra Varde.

Louises mand arbejder på nathold ved Vestas, og her kører arbejdsplanerne indtil videre som normalt.

- Jeg nyder den ekstra kvalitetstid, vi får sammen uden hverdagsstress og madpakker. Vi har ingen bedsteforældre og dermed ingen, vi skal være særligt bekymrede for. Vi overholder alle forholdsregler i forbindelse med virus, og Andreas må gerne lege med kammerater i små grupper udenfor. De store børn tager selv de nødvendige forholdsregler. De kender alvoren i den situation, vi befinder os i, siger 43-årige Louise, der dog godt kan være bekymret for den arbejdspukkel, som corona-situationen kommer til at udløse, når arbejdsdagen igen bliver normaliseret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce