Annonce
Ugeavisen Varde

Ideen og visionerne bag City Caps

På busstoppesteder i København har Jeyan købt reklameplads med fotos og den enkle tekst: ”Designed to unite” – der frit oversat betyder designet til at forene. PR-foto
Især i USA har kasketter eller caps gennem årtier haft en høj signalværdi. Bare se det amerikanske præsidentvalg.

Varde: At bære en kasket med et bestemt logo viser, at man er del af et fællesskab – uanset om man reklamerer for et land, en holdning, et erhverv eller sportsklub. Kasketter er altid synlige og altid i øjenhøjde, i modsætning til eksempelvis en t-shirt, med et budskab, der forsvinder, når man tager jakken på.

- Jeg er i gang med at kontakte alle 98 kommuner med drømmen om, at deres byvåben bliver en del af vores samlede fællesskab. Formålet er at hjælpe kommunerne med at signalere en lokal geografisk stolthed, et kollektivt ejerskab og omfavne fællesskabet for den region, man bor i. Varde Kommune købte 250 kasketter, som blev uddelt til foreningsvinderne ”Årets mestre” i 2017. Og det hænder, jeg ser en ung eller ældre rende rundt med kasketterne fra den gang.  Andre kommuner er også interesseret i vores koncept, tilføjer Jeyan, der også har et andet element indbygget i produktionen.


Annonce

Jeg ved, at hvert enkelt menneske kan gøre en forskel.

Jeyan Jey


Social ansvarlighed og FN’s 17 Verdensmål er en del af  City Caps unikke DNA, og hvis en samarbejdspartner eksempelvis køber flere end 100 kasketter, så går en del af overskuddet til et lokalt projekt, der kommer ind under denne kategori.

- På den måde bidrager vi sammen positivt, til folk som har brug for det.  Jeg ved, at hvert enkelt menneske kan gøre en forskel. Uden tvivl. Og at vi sammen kan gøre en endnu større. Hvis vi bruger tid sammen med hinanden uden at dømme folk på forhånd, så får flere mod på livet, flere smil og bidrager samtidigt til fællesskabet. Alle kasketter er forsynet med et dannebrogsflag. Nationalt fællesskab. Flaget er et vigtigt symbol for mig, som jeg er meget stolt af. Dannebrog er for alle, der ønsker at bidrage positivt til samfundet. Og jeg er dansker med tamilske rødder, siger Jeyan Jey.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce