Annonce
Ugeavisen Varde

Katrine fra Coast Kids har altid handlet i Vardes butikker

Katrine Gellett holder meget af at få et forhold til sine kunder, så hun kan rådgive dem personligt. Hun har været i flere Coast-butikker og er nu i Coast Kids i Varde. Foto: Malene Wonsbek
Når julegaverne skal købes i år vil 31-årige Katrine købe så mange som muligt lokalt. Hun arbejder selv i Coast Kids og ved, hvor meget det betyder.
Annonce

Varde: 31-årige Katrine Gellett er en rigtig Coast-pige. Hun har været i butikskæden stort set hele sit arbejdsliv, og i dag arbejder hun i det nyeste skud på forretningsstammen, Coast Kids i Kræmmergade i Varde, der åbnede i sommer.

- Jeg havde en afstikker på fem måneder, hvor jeg gjorde rent. Det var lige, da jeg kom tilbage fra min seneste barsel, og det faldt sammen med sommersæsonen i Blåvand med lange åbningstider hver dag. Det kunne jeg ikke få til at hænge sammen med familien, så jeg måtte ud at finde på noget andet, siger Katrine, som er mor til Freja-Sofie på 7 år og Viktor på 5, som hun har sammen med manden Rasmus. Han er selvstændig tømrer, og det kræver en hel del flere arbejdstimer, end bare lige som så. Derfor har Katrine og han også valgt, at hun er på 30 timer om ugen for at få familielivet til at køre bedst.

Giv børnene noget tøj, de synes er smart. Så skal de nok elske de bløde pakker også, mener Kathrine. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Nært kundeforhold

Familien bor på Drosselvej i Varde, så det er en tre minutters cykeltur for Katrine hver morgen, fra hun går ud ad døren derhjemme, til hun står i forretningen i Kræmmergade. Hun startede som elev i Puls i Blåvand, og har siden været i både Coast, Coast Kids og den nu lukkede Stylehunter i feriebyen samt været i Coast i Kræmmergade, inden hun rykkede over i Coast Kids.

- Det, jeg rigtig godt kan lide ved forretningen her i Varde, er, at det i høj grad er faste kunder, der kommer her. Det er det ikke på samme måde i Blåvand, hvor der er flere turister. Her i Varde får man et forhold til kunderne, man lærer nogle gange hele familien at kende, og på den måde kan man give en meget bedre vejledning. Man lærer folk så godt at kende, at man kan se, "den der vil lige passe til Magnus". Den form for service, kan jeg godt lide at kunne give, siger Katrine og roser kunderne for generelt at være rigtig gode til at handle lokalt i denne coronatid.

- Jeg synes, folk har været gode til at støtte os gennem hele sommeren og efteråret. Det, håber jeg, naturligvis fortsætter, når vi kommer i gang med julehandlen, siger Katrine, som selv vil købe alle de gaver, hun kan komme af sted med, i Varde i år.

Det er primært børn, Kathrine skal ud og købe julegaver til i år. Hun vil købe så gaver som muligt i Vardes butikker. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Altid handlet i byen

Faktisk har Katrine altid handlet en hel del i Vardes butikker, selvom hun oprindeligt kommer fra Hjerting.

- Vi kørte jævnligt til Varde og købte eksempelvis børnetøj, da jeg var barn i stedet for at køre ind til Esbjerg. Og da vi boede i Hostrup, var det altid Varde, siger Katrine, som selv rykkede ind til Varde midtby, da hun flyttede hjemmefra og gerne ville tættere på sine to storesøstre.

I dag er hun den eneste af de i alt fire søstre, der bor i Varde by. To er rykket videre til henholdsvis Spjald og Vemb, mens storesøster Anne-Dorthe er rykket til Toftnæs. Hende mødes Katrine ofte med, for de to har fået en fælles hobby.

- Da coronavirus startede, og vi skulle finde på noget at lave, blev vi enige om at prøve mountainbike. Det blev vi begge to lidt bidt af, så nu kører vi sammen i skovene omkring Varde. Det er en dejlig måde at komme ud i naturen og få sig rørt. Det er godt både for krop og sjæl, kan jeg mærke, slutter Katrine.

Gør bløde pakker populære

Hadede du også at få bløde pakker som barn? Bare rolig, Katrine har et par gode råd til, hvordan du gør de bløde pakker skattede – også hos børnene:

- Man skal købe noget, der taler til det enkelte barn. For eksempel en trøje med en sej traktor til den tre-årige dreng, eller en t-shirt med Gurli Gris til pigen. De lidt ældre børn – 8-14 år – begynder tit at have en ide om, at det gerne må være et bestemt mærke. For eksempel Tommy Hilfiger, Fila eller Levi’s. Så køb et lækkert stykke tøj i det mærke, de synes, er smart, lyder Katrines råd.

Handl lokalt:

Disse gaver vil Katrine helt sikkert købe i Vardes butikker:

Matas - en lækker gaveæske.

Imerco - en ting fra Bitz.

Bog og Idé - legetøj og bøger.

Og selvfølgelig skal de fleste af mine børns pakkekalendergaver købes i Tiger.

- Når jeg får de sidste julegaveønsker, så skal der måske handles lidt mere. I år er det mest børn, jeg skal have købt gaver til. I vores familie, hvis vi ikke holder jul sammen, så er det kun nevøer, niecer, mormor, farmor og farfar der får gave, siger Katrine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce