Annonce
Ugeavisen Varde

Kim lægger 17 år som tømrer på hylden: Nu skal han drive vagtfirma med sin svoger

Kim Andersen (t.h.) er Michael Stæhr Jørgensens svoger, og fra årsskiftet skal de to arbejde sammen som medejere af vagtfirmaet Inter Security, som hører hjemme i Esbjerg. Foto: Jacob Schultz
Kim Andersen er tømrer i Nordenskov. Hans svoger, Michael Stæhr Jørgensen, har arbejdet som vagt og særligt dørmand siden 2002. Til årsskiftet overtager de sammen kendt vagtfirma i Esbjerg.

Nordenskov/Esbjerg: Kim Andersen er tømrer. Han har firmaet Højvang Byg, men efter 17 år skal han nu prøve noget nyt. Og det bliver noget helt andet, for sammen med sin svoger, Michael Stæhr Jørgensen, har han købt Inter Security.

Inter Security er et vagtfirma med base i Esbjerg, som tilbyder sikkerhedsrådgivning og andre vagt-services som for eksempel byggeplads- og områdevagt, dørmand og eventvagt, hundevagt og runderingsvagt.

- Michael sagde til mig, at jeg ikke kunne blive ved med at holde til tømrerarbejdet, men at drive en vagtvirksomhed kunne jeg holde til mange år endnu, fortæller Kim Andersen og tilføjer:

Annonce

- Selvom arbejdet bliver noget helt andet, så er jeg vant til at drive forretning.

Inter Security blev stiftet af Kristian Jølmark i år 2000. I 2002 ansatte han Michael Stæhr Jørgensen som vagt, og de seneste 12 år har Michael arbejdet fuldtid hos vagtfirmaet.

Kim Andersen (t.v.) og Michael Stæhr Jørgensen (t.h.) har købt Inter Security, som hører hjemme i Esbjerg, af Kristian Jølmark. Foto: Jacob Schultz

Han vidste derfor også, at det var afgørende for Kristian Jølmark, at hvis han en dag skulle sælge Inter Security, så skulle det være til en lokal.

- Jeg har altid støttet op om lokalområdet, og det skal firmaet blive ved med. Dét ved Michael, og derfor er jeg tryg ved at overlade det til ham og Kim, siger Kristian Jølmark, hvortil Michael Stæhr Jørgensen tilføjer:

- Det bliver akkurat, som det plejer. Jeg er opflasket af Kristian, så jeg ved, hvordan det skal være. Vi indfører måske nogle nye tiltag, men de nuværende kunder kommer ikke til at mærke nogen forskel.

Nye tiltag

Med respekt for Kristian Jølmarks ambitioner om at holde firmaet lokalt og med samme service som de seneste 21 år, så vil Kim Andersen og Michael Stæhr Jørgensen forsøge at udvikle virksomheden i nye retninger.

Kim og jeg kender hinanden og ved, at vi kan arbejde solen ned. Der bliver mange timer, og selvom alt nyt er svært, så skal vi bare give den noget gas. Det er en sund butik, og den skal vi fodre videre på.

Michael Stæhr Jørgensen, medejer af Inter Security

Det skal blandt andet være med mere overvågning af byggepladser og vagtservice til private.

- For eksempel når hr. og fru Jensen skal have renoveret deres hjem, så kan vi lave samarbejder med lokale håndværkere om at patruljere på grunden, forklarer Kim Andersen og pointerer, at han og Michael desuden kommer til at se nærmere på, hvordan vagtfirmaets biler kan udnytte tiden mest optimalt.

Da Michael Stæhr Jørgensen foreslog sin svoger Kim Andernsen, at de sammen skulle købe Inter Security, var Kim klar på at skifte 17 år som tømrer ud med en helt ny branche. Foto: Jacob Schultz

- Vi tilbyder også kurerkørsel, og det kan vi sagtens bygge videre på. Vi skal ud og vise, at vi står til rådighed med nærmest alt, hvad det skal være, så vores biler kommer til at holde stille mindst muligt i dagtimerne, siger Michael Stæhr Jørgensen og fortsætter:

- Kim og jeg kender hinanden og ved, at vi kan arbejde solen ned. Der bliver mange timer, og selvom alt nyt er svært, så skal vi bare give den noget gas. Det er en sund butik, og den skal vi fodre videre på.

Langt fra tømrerfaget kommer Kim Andersen nu primært til at køre som sælger for Inter Security. Hans kone følger med og skal passe kontoret. Det gjorde hun også i tømrerfirmaet, og som Kim Andersen selv siger med et smil, så bliver hun den store chef.

Kristian Jølmark startede Inter Security for 21 år siden. Med salget forlader han dog ikke vagt-erhvervet, for han fortsætter med sikkerhedsservice ved blandt andet events og festivaler - dog som selvstændig med titlen Team Inter. Foto: Jacob Schultz

Sammenlagt bliver de nu 12 fastansatte på fuld tid i Inter Security, og Kristian Jølmark siger de ikke helt farvel til. Han fortsætter med sikkerhedsservice ved blandt andet events og festivaler - dog som selvstændig med titlen Team Inter - og han forventer at komme til at samarbejde med Kim Andersen og Michael Stæhr Jørgensen.

Selvom overtagelsen officielt sker fra årsskiftet, bliver Kristian Jølmark i virksomheden og hjælper med overgangsfasen.

- Vi skal ud og trykke nogle hænder, og det skal Kristian hjælpe os med, siger Kim Andersen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

For Mie og Betina er hjemmearbejdspladsen kommet for at blive - også efter corona

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Eksperter: Sådan skal du køre i glat føre

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Kom indenfor i Trine og Flemmings hyggelige hjem: Et hjem i konstant flow - og med plads til alle

Ugeavisen Varde

Landstrygerne inviterer til vintertræningstur

Ugeavisen Varde

Gamle veninder afprøver ældremad: Søs er klar – Mary sætter en ære i at klare sig selv

Ugeavisen Varde

Det er en kold tid …

Ugeavisen Varde

På tur med detektorfolket - drømmen om Danefæ

Ugeavisen Varde

Per Ottosen udstiller malerier i Center for Sundhedsfremme

Ugeavisen Varde

Tandlægeklinik i Varde har travlt - for det er svært at lokke nye tandlæger til

Ugeavisen Varde

Ernæringseksperter: Disse tendenser vil præge kosten i 2022

Ugeavisen Varde

Sygeplejersken Nanna har taget springet fra akutafdelingen til skønhedsklinikken

Ugeavisen Varde

Invester i dit kærlighedsliv

Ugeavisen Varde

Hack dit nervesystem med din vejrtrækning

Ugeavisen Varde

Uventede problemer lurer på årets skiferie

Ugeavisen Varde

Ruth kom til Mejls som husbondafløser og blev der i 30 år

Ugeavisen Varde

Søg nu: Feriehusudlejer spreder sol og millioner til lokale projekter

Ugeavisen Varde

Standser dit hjerte er hjælpen nær: Boligselskabet Filsø investerer i hjertestartere

Ugeavisen Varde

Lokale kunstnere og musikere efterlyses til Tambours Have

Ugeavisen Varde

Danske Bank i Varde skrumper igen

Ugeavisen Varde

Skål for middelmådigheden

Ugeavisen Varde

Der er taget skridt mod nyt liv, efter forretningen pludselig lukkede: Ejer af tomt butikslokale har tidligere udviklet butikker

Ugeavisen Varde

Dette trick får tørt brød til at smage næsten nybagt

Ugeavisen Varde

Sådan går det forsamlingshusene i Varde Kommune: 150.000 kroner uddeles - men ikke alle får glæde af den økonomiske håndsrækning

Annonce