Annonce
Ugeavisen Varde

Kvickly Varde fyrer op under de lokale butikker med kampagne til halv mio. kroner

- Det er helt fantastisk, at de bakker os op. Og det er helt sikkert noget, vi kan bruge, siger Steffen Knudsen fra Bruun Din Tøjmand. Han er én af mange butiksdrivende i Varde, der får to helsidesannoncer betalt af Kvickly Varde. En håndsrækning som han takker for og virkelig kan bruge. Foto: Henrik Reintoft
Butikkerne i Varde er genåbnet, og de har fået et venligt skub af Kvickly Varde med en markedsføringskampagne til en værdi af en halv million kroner. Pengene kommer fra den merfortjeneste, som Kvickly Varde har haft i nonfood-afdelingen på grund af nedlukningen af butikkerne siden den 25. december.

Varde: Den enes død, den andens brød. En læresætning inden for forretningsverden. Men sådan ser den selvstændige brugsforening, Kvickly Varde, det ikke, hvorfor den i begyndelsen af februar meldte ud, at den ville donere sin merfortjeneste fra nonfood-afdelingen til medlemmer i Varde Handel.

Som han sagde i artiklen i JydskeVestkysten:

- Vi vil ikke tjene penge på andres ulykke. Det er unfair konkurrence.

Et ord er fortsat et ord i det vestjyske. Med genåbningen af butikkerne fra i mandags - den 1. marts - så kan de medlemmer, der har været ramt af nedlukningen, indløse løftet.


Det er helt fantastisk, at de bakker os op. Og det er helt sikkert noget, vi kan bruge.

Indehaver Steffen Knudsen, Bruun Din Tøjmand


Og det er mere end dobbelt så stort som forventet. Hele markedsførings- og aktivitetskampagnen har en samlet værdi af en halv million kroner.

Annonce

Søren Pape Poulsen

Blandt andet får butikkerne og senere restauranterne, når de må genåbne, to helsidesannoncer i Ugeavisen Varde og betalt af Kvickly Varde. Derudover kommer der en del konkurrencer, hvor præmien er gavekort til byens butikker sponseret af både Kvickly, Varde Handel og Jysk Fynske Medier.

- Ugeavisen Varde har været meget positive på vores projekt og har ønsket at deltage aktivt i at kickstarte den lokale handel. Så vi har fået nogle gode rabatter, siger Michael Thygesen.

Direktør Michael Thygesen fra Kvickly Varde har set frem til, at byens butikker kunne åbne igen. Og for at få kunderne til at handle lokalt, så giver Kvickly Varde alle medlemmer af Varde Handel gratis annoncer i Ugeavisen Varde. Foto: Henrik Reintoft

Da JydskeVestkysten i sin tid skrev historien om, at Kvickly Varde ville donere sin merfortjeneste, kom den langt omkring. Selv de konservatives formand, Søren Pape Poulsen, roste på de sociale medier Kvickly Varde og delte artikel med ordenen:

- RESPEKT.

Annonce

Fællesskabet

Michael Thygesen har glædet sig til at se liv i byens butikker igen. Som han siger:

- Gode naboer er guld værd. Vi frygter færre butikker i byen efter corona. Vi skal have så mange butikker som muligt. Vi har altid været optaget af byens fællesskab.

Et fællesskab som blandt andre Steffen Knudsen, indehaver af Bruun Din Tøjmand, er en del af.

- Vi er alle afhængige af hinanden. Det er helt afgørende, at kunderne tænker, at de skal handle lokalt, siger Steffen Knudsen.

For hvad er en by værd, hvis butikkerne er lukkede. Derfor hejser han også flaget for Kvickly Varde og klapper over den massive og kontante støtte.

- Det er helt fantastisk, at de bakker os op. Og det er helt sikkert noget, vi kan bruge, siger Steffen Knudsen.

Han genåbnede mandag med udsalg, da butikken bugner med vintervarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce