Annonce
Ugeavisen Varde

Løvbjerg Varde fremtidssikres med millioninvestering

Michael Jeppesen har været købmand hos Løvbjerg i Varde i godt halvandet år. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Der bygges om for millioner af kroner i Løvbjerg. Butikken bliver topmoderne og udvides med godt 500 kvadratmeter.
Annonce

Varde: Købmand hos Løvbjerg Varde, Michael Jeppesen, er en glad mand. Hans forretning er nemlig i gang med at få en gevaldig overhaling med nye kølemontrer og frostanlæg, flere kvadratmeter, lys og luftig indretning.

- Se min nye grøntafdeling, siger han stolt og slår armene ud omgivet af både kunder og kål i adskillige afskygninger.

- Det går godt for vores forretning. I år er vores omsætning steget med ti procent, og det endda på trods af ombygningen, og at vi rykker rundt på varerne, efterhånden som vi kommer igennem. Det er sådan noget, kunder godt kan blive trætte af, men de har taget det virkelig pænt, og det har personalet også, roser Michael Jeppesen.

Det er nemlig ikke sådan bare lige at bygge om og holde åbent i en forretning på en og samme tid. Og lige midt i en coronakrise også.

- Det har været udfordrende og især stillet store krav til personalet, der har skullet forholde sig til mange ændringer. Men de har taget det i stiv arm, jeg er imponeret, siger købmanden, som hver dag får besøg af kunder i en radius af godt og vel 20 kilometer.

Den nye Løvbjerg bliver på 2500 kvadratmeter, og bliver dermed den største rent arealmæssigt af de i alt 15 butikker, kæden har.

Fakta:

Løvbjerg-kæden har rødder helt tilbage til 1920'erne, hvor Christian Løvbjerg åbnede sin købmandsforretning i landsbyen Torsted ved Horsens. Siden kom hans tre sønner ind i foretagenet, og i dag er Løvbjerg-kæden Danmarks største familieejede supermarkedskæde med 15 butikker og tredje generation Løvbjerg ved roret.

I Varde Centret har supermarkedet heddet Løvbjerg siden slutningen af 1980'erne, hvor de opkøbte den eksisterende købmandsforretning i centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce