Annonce
Ugeavisen Varde

Late Night med påskeæg, musik og testbil

Gertie Baungaard Gorzelak, formand Varde Handel, håber, at rigtig mange vil finde vej til Varde onsdag den 31. marts, hvor butikkerne har åben til klokken 22. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Onsdag den 31. marts holder butikkerne i Varde Handel åben til klokken 22. Byen vil være pyntet med påskeæg, og på Tovet vil der holde en covid-19 testbil. Varde Handel har tegnet et helt særligt partnerskab med Destination Vesterhavet, og det er destinationen, der står for arrangementet med testbilen.

Varde: Budskabet er klokkeklart. Det skal være både trygt og hyggeligt at handle i Varde. Det gælder både lokale og de turister, der i påskedagene vil have lyst til at handle i byen.

Ud over testbilen har Varde Handel både booket Varde Garden og 7-kanten til at skabe liv og stemning i byen, men om sidstnævnte aktiviteter kan gennemføres, kan vi i denne artikel desværre ikke nå at få med, for det afgøres af statsministerens genåbningsplaner, der først foreligger, efter denne avis er sendt på gaden. Men ét er sikkert. På Torvet vil der i tidsrummet fra klokken 13-19 holde en testbil fra BrandABC i Ringkøbing, der med halspodning, godkendt af sundhedsmyndighederne, foretager en gratis lyntest.


Annonce

Vi har i hvert fald en testbil på Torvet, om vi må have flere aktiviteter, vil tiden vise. Der vil være gode tilbud, musik i højttalerne, og byen vil være pyntet med påskeæg. Jeg håber, at mange vil komme til Late Night i Varde onsdag den 31. marts.

Gertie Baungaard Gorzelak, formand for Varde Handel


- Vi håber, at der i påsken vil være mange gæster i vores område. Påsketurister fra nær og fjern. De fleste er sikkert blevet testet, inden de kommer, men nogen ønsker måske en ekstra test. Vi vil gerne signalere, at det skal være trygt at handle i Varde, siger Gertie Baungaard Gorzelak, der er formand for Varde Handel.

Nyt partnerskab

Varde Handel har som noget helt nyt tegnet et partnerskab hos Destination Vesterhavet. Bestyrelsen i Varde Handel er blevet enige om, at destinationens målsætning om at udvikle og markedsføre turismen i de to kommuner også vil kunne gavne udviklingen af Varde som handelsby.

- Handelsstandsforeningen i Ringkøbing har også tegnet et partnerskab hos os, oplyser Rasmus Sømod, der er senior destinationsudvikler ved Destination Vesterhavet.

Testbilen på Torvet i Varde er en aktivitet, som destinationen står for.

Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavet er et samarbejde mellem Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner, som har til opgave at udvikle og markedsføre turismen i de to kommuner. Selskabet blev dannet 1. januar 2020 som en fusion mellem Turistdelen af ProVarde og Ringkøbing Fjord Turisme. Destinationen har 12 ansatte i 2021 med hovedkontor i Hvide Sande, et satellit-kontor i Blåvand samt et turistkontor i Henne Strand.

I Destination Vesterhavet kan man købe sig til forskellige partnerskaber afhængig af virksomhedens behov. 

Partnerskabet betyder også, at Varde Handel vil få en repræsentant i destinationens Advisory Board, og på den måde aktivt være med til at påvirke den fremtidige udvikling indenfor handel og turisme.

Man kan tegne medlemskaber hos os i flere forskellige kategorier, vi skaber muligheder for både butikker, små og store virksomheder, oplyser Rasmus Sømod, der er senior destinationsudvikler ved Destination Vesterhavet. Arkivfoto

- Alle virksomheder og foreninger kan være med. Vi kommer gerne ud og fortæller om mulighederne, understreger Rasmus Sømod.

Formanden for Varde Handel supplerer:

- Vi har så meget at tilbyde i Varde. Det skal turisterne også vide, og der er jo turister nok til os alle, både til kystbyerne og byerne i indlandet. I bestyrelsen har vi arbejdet målrettet med en ny strategi for, hvordan vi skal få fortalt, vidt og bredt, om de mange herligheder, vi kan byde på. Partnerskabet med Destination Vesterhavet er ét af flere nye tiltag. Og vi har flere på vej, tilføjer Gertie Baungaard Gorzelak med et stort smil.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Tre tips og én myte: Sådan forlænger du vaskemaskinens levetid

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Din drikkedunk er en bakteriebombe: Sådan skal du behandle den

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Tre hjemmerørte pålægssalater tager kegler på julebordet

Ugeavisen Varde

Nu siger cheferne tak: Medarbejderne sikrede rekordomsætning, og er klar til belønningen

Ugeavisen Varde

Mod er en muskel, der skal trænes…

Ugeavisen Varde

Dansk Slager Parade vender tilbage til Varde

Ugeavisen Varde

Nostalgi og teater i HATS

Ugeavisen Varde

Nye gourmetslagtere fra Syddansk Erhvervsskole Vejle

Ugeavisen Varde

Samstyrkens centerleder stopper efter 17 år: Vil huskes for sin robusthed og evne til at skubbe til rammerne

Ugeavisen Varde

Tove fra Varde vil holde jul for alle: Nu har de fundet nye lokaler, så de bedre kan ramme målgruppen

Ugeavisen Varde

Dykkerklubben i fantastiske nye lokaler

Ugeavisen Varde

Mød politihjemmeværnet ved Kvickly

Ugeavisen Varde

Hvem af politikerne fik hvilken post? Komplet oversigt her

Ugeavisen Varde

Corona har smittet positivt af på boligmarkedet i Varde Kommune

Ugeavisen Varde

Mange kender ikke ny regel: Din juleshopping på nettet kan koste dyrt

Ugeavisen Varde

Outrup-kører på 15 år kan blive Danmarks nye speedwaystjerne: Klub kalder ham kæmpetalent med enorme muligheder og belønner ham nu med flerårig kontrakt

Ugeavisen Varde

Få nemt mere bevægelse ind i hverdagen

Ugeavisen Varde

Stort interview med 7-kantens formand: Nordsjællænderen, der vil arbejde for Vardes nye kulturfyrtårn og vende et faldende medlemstal

Ugeavisen Varde

Få kokkenes hemmeligheder til den perfekte brune sovs

Ugeavisen Varde

Valgplakaten i lygtepælen

Ugeavisen Varde

Lidt er ALTID godt nok…

Ugeavisen Varde

Gør som de professionelle: Her er decembers vigtige haveopgaver

Ugeavisen Varde

Juletræet kom op på Torvet i Varde

Annonce