Annonce
Ugeavisen Varde

Late Night med påskeæg, musik og testbil

Gertie Baungaard Gorzelak, formand Varde Handel, håber, at rigtig mange vil finde vej til Varde onsdag den 31. marts, hvor butikkerne har åben til klokken 22. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Onsdag den 31. marts holder butikkerne i Varde Handel åben til klokken 22. Byen vil være pyntet med påskeæg, og på Tovet vil der holde en covid-19 testbil. Varde Handel har tegnet et helt særligt partnerskab med Destination Vesterhavet, og det er destinationen, der står for arrangementet med testbilen.

Varde: Budskabet er klokkeklart. Det skal være både trygt og hyggeligt at handle i Varde. Det gælder både lokale og de turister, der i påskedagene vil have lyst til at handle i byen.

Ud over testbilen har Varde Handel både booket Varde Garden og 7-kanten til at skabe liv og stemning i byen, men om sidstnævnte aktiviteter kan gennemføres, kan vi i denne artikel desværre ikke nå at få med, for det afgøres af statsministerens genåbningsplaner, der først foreligger, efter denne avis er sendt på gaden. Men ét er sikkert. På Torvet vil der i tidsrummet fra klokken 13-19 holde en testbil fra BrandABC i Ringkøbing, der med halspodning, godkendt af sundhedsmyndighederne, foretager en gratis lyntest.


Vi har i hvert fald en testbil på Torvet, om vi må have flere aktiviteter, vil tiden vise. Der vil være gode tilbud, musik i højttalerne, og byen vil være pyntet med påskeæg. Jeg håber, at mange vil komme til Late Night i Varde onsdag den 31. marts.

Gertie Baungaard Gorzelak, formand for Varde Handel


- Vi håber, at der i påsken vil være mange gæster i vores område. Påsketurister fra nær og fjern. De fleste er sikkert blevet testet, inden de kommer, men nogen ønsker måske en ekstra test. Vi vil gerne signalere, at det skal være trygt at handle i Varde, siger Gertie Baungaard Gorzelak, der er formand for Varde Handel.

Annonce

Nyt partnerskab

Varde Handel har som noget helt nyt tegnet et partnerskab hos Destination Vesterhavet. Bestyrelsen i Varde Handel er blevet enige om, at destinationens målsætning om at udvikle og markedsføre turismen i de to kommuner også vil kunne gavne udviklingen af Varde som handelsby.

- Handelsstandsforeningen i Ringkøbing har også tegnet et partnerskab hos os, oplyser Rasmus Sømod, der er senior destinationsudvikler ved Destination Vesterhavet.

Testbilen på Torvet i Varde er en aktivitet, som destinationen står for.

Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavet er et samarbejde mellem Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner, som har til opgave at udvikle og markedsføre turismen i de to kommuner. Selskabet blev dannet 1. januar 2020 som en fusion mellem Turistdelen af ProVarde og Ringkøbing Fjord Turisme. Destinationen har 12 ansatte i 2021 med hovedkontor i Hvide Sande, et satellit-kontor i Blåvand samt et turistkontor i Henne Strand.

I Destination Vesterhavet kan man købe sig til forskellige partnerskaber afhængig af virksomhedens behov. 

Partnerskabet betyder også, at Varde Handel vil få en repræsentant i destinationens Advisory Board, og på den måde aktivt være med til at påvirke den fremtidige udvikling indenfor handel og turisme.

Man kan tegne medlemskaber hos os i flere forskellige kategorier, vi skaber muligheder for både butikker, små og store virksomheder, oplyser Rasmus Sømod, der er senior destinationsudvikler ved Destination Vesterhavet. Arkivfoto

- Alle virksomheder og foreninger kan være med. Vi kommer gerne ud og fortæller om mulighederne, understreger Rasmus Sømod.

Formanden for Varde Handel supplerer:

- Vi har så meget at tilbyde i Varde. Det skal turisterne også vide, og der er jo turister nok til os alle, både til kystbyerne og byerne i indlandet. I bestyrelsen har vi arbejdet målrettet med en ny strategi for, hvordan vi skal få fortalt, vidt og bredt, om de mange herligheder, vi kan byde på. Partnerskabet med Destination Vesterhavet er ét af flere nye tiltag. Og vi har flere på vej, tilføjer Gertie Baungaard Gorzelak med et stort smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce