Lokale kokkestjerner i køkkenet i den gode sags tjeneste: Samlede penge ind til unge i uddannelse
Tirsdag aften stimlede nogle af Varde Kommunes allerbedste kokke til Von Lügenhals for at kreere en unik syv retters smagemenu, hvor overskuddet gik til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.
Copy link address
Martin Jørgensen marjo@jfmedier.dk
Annonce
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz