Annonce
Ugeavisen Varde

Madskole bliver gennemført i særudgave

Madskolerne arbejder for en bedre madkultur blandt børn og unge. På madskolerne får de viden om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde, som gerne skal give dem lyst til at fortsætte med det, de har lært. Arkivfoto.

Horne: De populære Madskoler er i år blevet aflyst på grund af covid-19. Men det er lykkedes arrangørerne at skabe en særudgave med et begrænset antal pladser i uge 32. Konceptet kalder de "3 dage med Madskoler", og det er for børn i alderen 8 til 12 år.

Her i området vil der blive kokkereret på Horne Skole fra mandag 3. august til onsdag 5. august - hver dag fra kl. 9.00 til 15.00.

Løjerne vil blive ledet af tre garvede madskole-frivillige, som alle har været frivillige instruktører flere gange.

I løbet af de tre dage vil børnene kreere lækre retter i køkkenet. Menuen står for eksempel på kartoffelpizza og jordbærgrød. Ud over madlavningen vil der være god tid til hygge, sjov og leg. De frivillige vil udvælge en række aktiviteter med mad som omdrejningspunkt.

Tilmelding skal ske via madskoler.dk. Der er kun få ledige pladser.

3 dage med Madskoler

  • Konceptet "3 dage med Madskoler" afholdes i uge 32 på skoler i hele landet.
  • I Varde Kommune afholdes arrangementet på Horne Skole.
  • Madskolerne arrangeres af børne- og ungdomsorganisationen 4H i et ikke kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce