Annonce
Ugeavisen Varde

Musicalskole og legeplads i Alslev får glæde af legater

Fredag den 17. juli overrakte Birthe Christensen 10.000 kroner til Liv Stevns, der er daglig leder af den nystiftede musical- og talentskole i Varde. PR-foto.
Den nystiftede musical- og talentskole i Varde og Alslev Sogns Borgerforening har hver modtaget 10.000 kroner fra Birthe Christensens Legat.
Annonce

Varde: Birthe Christensen er forhenværende formand for foreningen Kvickly Varde. Efter mere end 40 års tro tjeneste i foreningen, heraf 37 år som formand, er hun nu æresmedlem. Sammen med æresmedlemskabet af foreningen fulgte et legat på 100.000 kroner, opkaldt efter Birthe Christensen selv, hvorfra der hvert år i fem år er blevet uddelt 20.000 kroner til gode formål.

- Jeg vil meget gerne være med til at støtte tiltag, der omhandler børn og unge samt musik og kultur, og så må formålet gerne komme flest muligt til gode, fortæller 80-årige Birthe Christensen.

I denne sidste omgang faldt valget på den nystiftede musical- og talentskole i Varde. Skolen forventer at starte op til september, og de 10.000 kroner skal gå til anskaffelse af instrumenter og udstyr, der skal bruges i musical-regi.

Et par uger tidligere var Birthe Christensen den glade giver i Dagli´ brugsen i Alslev, hvor formand for Alslev Sogns Borgerforening, Michael Nielsen, modtog 10.000 kr. til hjælp til reetablering af legepladsen ved Merkurvej i Alslev.

Foreningen Kvickly Varde

Foreningen Kvickly Varde driver også SuperBrugsen Esbjerg Storcenter, Dagli´ brugsen i Alslev, Sig og Starup, Fakta i Oksbøl og Varde, Coop Online, Kvickly Brød & Brugskunst samt en lang række udlejningsejendomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce