Midt i alle coronabekymringer er det vigtigt at huske juleglæden. Og én af dem, der siden i sommer har glædet sig til jul, er kokken Didde Christiansen, der sammen med Malene Fjord Schantz ejer restaurant Gl. Daws i Varde.
Copy link address
Malene Wonsbek MWO@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Nøøøøj nissebaby, siger to-årige Tobias og smiler. Det er første gang, Tobias er med mor på arbejde – altså efter der er pyntet op til jul i restauranten. Der er så meget at se og røre. Tobias er begejstret, og den barnlige glæde deler han med mange andre børn og voksne. Foto: Malene Wonsbek -
”Se nisse” siger Diddes to årige søn, Tobias, begejstret og griber fat i en julesok med nissebamse. Mors julestue vækker glæde og begejstring. Foto: Malene Wonsbek -
Det tog samtlige ansatte fra klokken 21 til klokken 03 at pynte restauranten op. 15 flyttekasser plus det løse er blevet pakket ud og hængt op. Foto: Malene Wonsbek -
Før jeg fik restaurant, rejste min mor og jeg ud i julen. Nu, hvor jeg kan glæde andre med julepynt og ikke mindst min søn, så vil jeg have lov til at gå helt amok, siger 26-årige Didde Christiansen, der glæder sig over hver eneste nisse. Foto: Malene Wonsbek -
Det tog samtlige ansatte fra klokken 21 til klokken 03 at pynte restauranten op. 15 flyttekasser plus det løse er blevet pakket ud og hængt op. Foto: Malene Wonsbek -
Nissestemning i restaurant Gl. Daws. Foto: Malene Wonsbek