Annonce
Ugeavisen Varde

Nye trampoliner giver gymnasterne i Oksbøl flere muligheder

Elina, som har søgt fonde og sponsorater, giver high five til de glade gymnaster på den nye fast-track. Privatfoto
Gymnastikforeningen Oksbøl har brugt forårets coronanedlukning på at søge fondsmidler til nye redskaber. Nu medlemmerne glæde sig over nye faciliteter til 327.000 kroner.

Oksbøl: I marts lukkede coronapandemien alle aktiviteter i Gymnastikforeningen Oksbøl. Det betød dog ikke, at den nye bestyrelse i gymnastikforeningen har siddet stille.

Elina (tv) og Tanja hjælper her Sofie med en flikflak på den nye flik trainer, som støtter gymnasten i sit spring, og modtagerne sparer mange tunge løft. Privatfoto

- Vi er en stolt forening med mere end 130 år på bagen. Vi skal følge med tidens udvikling, så vi fortsat er en attraktiv forening. Der har længe været et stort ønske om nye redskaber blandt vores 530 gymnaster og 70 instruktører, så vi er meget glade for, at det nu er lykkes os at finde penge til nye muligheder, siger Jeppe Vinther, der er kasserer i foreningen.

Den nye minitrampolin er supergod. Her er det instruktørerne Mette Eline (tv) og Tanja (th), der tager i mod i et spring. Den nye landingsmåtte med printet GO logo skåner gymnasterne i deres landing. Privatfoto

En frivillig i foreningen har søgt fonde og sponsorater, hvilket har givet bonus. Gymnastikforeningen Oksbøl har nu kunnet indkøbe redskaber til en samlet værdi af 64.000 kroner. De har blandt andet fået en minitrampolin, en flik-trainer, to flipmaskiner og en overlægsmåtte. Redskaberne, som allerede er taget i brug af gymnasterne, er indkøbt med støtte fra DIF og DGI´s foreningspulje, Aal fonden og Blåvandshuk VVS og blik.

Andreas i et spring på tværs af den nye fast-track. Mette Eline tager imod. Privatfoto
Annonce

15 meter lang trampolin

Glæden stopper dog ikke her. Også et ønske om at udvide med en Fast-track bane i det 10 år gamle springcenter er blevet indfriet med støtte fra hallernes udviklingspulje og lokale sponsorer.

- Fast-track banen er en 15 meter lang trampolin, som er nedbygget i gulvet. Den er så stor, at der vil kunne laves forskellige springstationer på tværs af banen samtidig. Den er vildt fed og giver både nye og øvede gymnaster flere muligheder, da der kan laves flere spring efter hinanden, forklarer Jeppe Vinther.

Med de nye redskaber og udvidelsen af springcentret håber gymnastikforeningen, at de både kan fastholde deres medlemmer, ligesom de altid gerne vil tiltrække nye til deres fællesskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce