Annonce
Ugeavisen Varde

Nyt program: Se efterårsferiens VAKS-aktiviteter

Forskellige sunde og sjove aktiviteter er planlagt for Varde Kommunes mange skolebørn i deres efterårsferie. Vaks-programmet er på gaden. PR-foto
Annonce

Varde: Efterårets Vaks program er på gaden. Forskellige sunde og sjove aktiviteter er planlagt for kommunens mange skolebørn i deres efterårsferie. Så er der også noget for dem, der ikke har mor og far hjemme i ferien og mangler noget sjovt at lave, lyder det i en pressemeddelelse fra Varde Kommune.

Som altid er programmet sammensat af aktiviteter udbudt af Varde Kommunes kulturinstitutioner, ungdomsskolen og et par frivillige foreninger. Der er kun få aktiviteter, der koster noget.

- Har du lyst til at komme ud og opleve naturen på ravjagt og lære mere om omgivelserne? Eller vil du prøve dine evner af som efterårsbader med en tur i Vesterhavet? Så er der rig mulighed for det og meget andet, når Naturpark Vesterhavet tilbyder arrangementer for store som små hele ugen lang.

Har du benzin i blodet? Er du mere til fart over feltet og vind i håret, så skal du besøge Krumtappen, når Ungdomsskolen inviterer på maskinleg med både Cross og fræs samt Gokarttur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce