Annonce
Ugeavisen Varde

Nyt vaccinationscenter i Varde kan vaccinere 1500 borgere om ugen

VaccineDanmark og Region Syddanmark åbner vacctinationscenter på Søndertoften i Varde. Det er det gamle Hjertecenter Varde. Foto: Michael Svenningsen
Region Syddanmark og VaccineDanmark har indgået en aftale om at åbne et nyt vaccinationscenter i Varde, som skal være åbent alle ugens dage fra 20. december.

Varde Kommune: Fra mandag 20. december kan borgerne i Varde og omegn blive vaccineret med pfizer og moderna vaccinerne, mod covid-19, alle ugens dage på byens sundhedscenter. Sundhedscentret i Varde er det tidligere Hjertecenter Varde, som ligger på Søndertoften.

Regionen har indgået en aftale med den private udbyder VaccineDanmark, som overtager regionens pop-up-vaccinationssted i Varde. VaccineDanmark forventes samlet set at kunne vaccinere op mod 1500 borgere om ugen.

Her er det fredag formiddag på drop-in vaccinationsstedet på apoteket i Nørre Nebel. Farmakonom Anna Hutchinson vaccinerer Mette Rahbek. - På apoteket i Nørre Nebel vaccinerer vi med pfizer vaccinen, understreger Anna Hutchinson. Apoteket i Nørre Nebel vaccinerer for Apovac. Foto: Michael Svenningsen

Endnu flere børn og voksne i Varde og omegn kan dermed snart rulle ærmet op og gøre klar til vaccination tættere på deres hjem. Det skal være med til at gøre det nemmere for borgerne i området at blive vaccineret og revaccineret.

Annonce

- Vi glæder os til at komme i gang med at få vaccineret så mange borgere som muligt. I Varde bliver vi et hold med to vaccinatører og en optrækker. Optrækkeren er den person, som blander og klargør vaccinerne. Vi er lige nu i fuld gang med at uddanne personalet i Varde. I fredags var jeg selv i Varde for at oplære det hold, som kommer til at vaccinere borgerne i Varde, fortæller Damir Djevic, praktiserende læge og direktør hos VaccineDanmark.

- Vi har vaccinesteder i Gigantium i Ålborg, Arena i Hjørring, i Nykøbing, Køge og nu i Varde. Vi har planer om, at vi inden for ganske kort tid også åbner et vaccinationssted i Grindsted, siger Damir Djevic.

Koncerndirektør i Region Syddanmark Kurt Espersen tilføjer:

- Jeg er rigtig glad for, at VaccineDanmark overtager regionens vaccinested i Varde, og at det er lykkedes at lave en aftale, der udvider muligheden for at blive vaccineret alle ugens dage. Dermed gør vi det både hurtigere og nemmere for borgerne at blive vaccineret tæt på hjemmet, og VaccineDanmark hjælper os med at løfte den store vaccinationsopgave, regionen står over for. Jeg vil gerne opfordre alle borgere i Varde og omegn til at overveje at blive vaccineret på det nye vaccinationscenter.

Direktør hos VaccineDanmark Damir Djevic tilføjer yderligere:

- Vi har indgået et samarbejde med Region Syddanmark, da vi har ressourcer og kapacitet til at kunne være med til at løse de regionale udfordringer, som vi står over for i forbindelse med bekæmpelsen af covid-19. For VaccineDanmark er det afgørende at udvise samfundssind, og vi er derfor glade for at kunne støtte op om vaccinationsindsatsen i Varde og omegn.

Vaccinationstilbuddet ligger på Søndertoften 22, i Varde. VaccineDanmark åbner dørene mandag den 20. december kl. 9.00. Borgere skal bestille tid på vacciner.dk.

De borgere, der allerede har booket tider til vaccination den 22. og 29. december hos regionens pop-up, vil stadig kunne møde op til deres oprindelige tid.

VaccineDanmark slår dørene op til vaccinationer i Varde fra 20. december i tidsrummet 9.00-17.30 – ellers alle ugens dage fra kl. 8.30 til 17.30. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

For Mie og Betina er hjemmearbejdspladsen kommet for at blive - også efter corona

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Eksperter: Sådan skal du køre i glat føre

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Kom indenfor i Trine og Flemmings hyggelige hjem: Et hjem i konstant flow - og med plads til alle

Ugeavisen Varde

Landstrygerne inviterer til vintertræningstur

Ugeavisen Varde

Gamle veninder afprøver ældremad: Søs er klar – Mary sætter en ære i at klare sig selv

Ugeavisen Varde

Det er en kold tid …

Ugeavisen Varde

På tur med detektorfolket - drømmen om Danefæ

Ugeavisen Varde

Per Ottosen udstiller malerier i Center for Sundhedsfremme

Ugeavisen Varde

Tandlægeklinik i Varde har travlt - for det er svært at lokke nye tandlæger til

Ugeavisen Varde

Ernæringseksperter: Disse tendenser vil præge kosten i 2022

Ugeavisen Varde

Sygeplejersken Nanna har taget springet fra akutafdelingen til skønhedsklinikken

Ugeavisen Varde

Invester i dit kærlighedsliv

Ugeavisen Varde

Hack dit nervesystem med din vejrtrækning

Ugeavisen Varde

Uventede problemer lurer på årets skiferie

Ugeavisen Varde

Ruth kom til Mejls som husbondafløser og blev der i 30 år

Ugeavisen Varde

Søg nu: Feriehusudlejer spreder sol og millioner til lokale projekter

Ugeavisen Varde

Standser dit hjerte er hjælpen nær: Boligselskabet Filsø investerer i hjertestartere

Ugeavisen Varde

Lokale kunstnere og musikere efterlyses til Tambours Have

Ugeavisen Varde

Danske Bank i Varde skrumper igen

Ugeavisen Varde

Skål for middelmådigheden

Ugeavisen Varde

Der er taget skridt mod nyt liv, efter forretningen pludselig lukkede: Ejer af tomt butikslokale har tidligere udviklet butikker

Ugeavisen Varde

Dette trick får tørt brød til at smage næsten nybagt

Ugeavisen Varde

Sådan går det forsamlingshusene i Varde Kommune: 150.000 kroner uddeles - men ikke alle får glæde af den økonomiske håndsrækning

Annonce