Annonce
Ugeavisen Varde

AFLYST- Par inviteres til en barselsaften med standup

Standupkomiker Tjelle Vejrup underholder til paraften om barsel. PR-foto
Onsdag den 11. marts er der gratis paraften, hvor temaet er barsel. Et af aftenens indslag er fra tv-vært, komiker og far Tjelle Vejrup.

OPDATERING tirsdag den 10. marts: AFLYSNING

- Desværre har vi netop besluttet at aflyse far-barsels-arrangementet i Sydbank pga. Corona-truslen. Da flere regioner er begyndt at aflyse fødselsforberedelse, kan vi ikke rigtig forsvare at prøve at samle en række gravide i et rum, netop mens Corona er på fremmarch, lyder meldingen fra arrangørerne i en mail til avisen.

-- -- --

Varde: Der fokus på både mor og far, når DareGender og Potential Co. inviterer til gratis paraften for par med børn på vej i Varde.

Der vil blandt andet være fokus på, hvad familieforøgelsen kan betyde for forhold, arbejdsliv og familieliv. Det er både fra et økonomisk perspektiv, barsel og hvad tilknytning til begge forældre i første år betyder for et barn. Det sidste fortæller en lokal sundshedsplejerske om, mens Gertie Baungaard Gorzelak fra Sydbank giver gode råd til økonomisk planlægning af familielivet på budget.

Aftenens underholdning står standupkomiker Tjelle Vejrup for, når han fortæller om at være far. Han er desuden kendt fra tv-programmet Versus og børnetv.

Det er Sydbank Varde, der lægger lokaler til arrangementet, som finder sted onsdag den 11. marts klokken 16.30-19.30. Det er gratis at deltage. I pausen er der mad fra Ellas' Coffee Shop. Tilmelding via begivenheden "Far, mor og børn - gratis paraften" på facebook.

Standupkomiker Tjelle Vejrup underholder til paraften om barsel. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce