Annonce
Ugeavisen Varde

Photo Care udvider og får endnu bedre adgangsforhold

Hans Peder Lauridsen håber, der kommer lidt flere kunder til, når ombygningen af Varde Centret er færdig. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Hans Peder Lauridsen har stået i spidsen for fotoforretningen i Varde Centret i 33 år. Han håber, kunderne tager godt imod ombygningen, og gerne at der kommer flere af slagsen.
Annonce

Varde: 30 kvadratmeter mere og en hel, lang glasfacade med udstillingsmulighed ud til en ny center-indgang.

Det er, hvad indehaver af Photo Care i Varde Centret Hans Peder Lauridsen går og ser frem til i denne tid.

Gennem 33 år har kunderne fundet vej til hans fotoforretning i centret, og gennem alle årene har Hans Peder Lauridsen fokuseret på at følge med udviklingen - både på vare-fronten og på center-fronten.

- Jeg glæder mig, til ombygningen står færdig, siger Hans Peder Lauridsen og viser, hvordan væggene kommer til at stå i den nye forretning.

Annonce

Direkte til døren

Der bliver nemlig lagt godt 30 kvadratmeter til det eksisterende lokale, så kunderne fremover ikke skal gå ud af selve fotoforretningen og ind i et helt andet butikslokale for at komme ind i Photocares omfattende ramme-, spejl- og galleriafdeling. Et forretnings-ben, der fylder en hel del efterhånden.

- Vi sælger mange billeder og spejle. Jeg tror, vi har den klare fordel, at det er nemt at komme hertil og fra i bil, siger Hans Peder Lauridsen og peger på det faktum, at det ikke er ganske ligetil at cykle rundt med en uhandy vare med glas på bagagebæreren.

- Det er en fordel, at folk kan køre direkte til døren, og det kommer de helt bogstaveligt til at kunne med den nye indgang til centeret, siger Hans Peder Lauridsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce