Annonce
Ugeavisen Varde

Pia Langmach fra Varde: Man kan sagtens skabe online-nærvær

Pia Langmach fra Varde træner både krop, ånd og sind. Fysisk bliver hun nulstillet og kommer i balance med Mensendieck træning, hvor hun online bliver coachet af Anni Løkke fra Ho. Foto: Malene Wonsbek

Varde: Pia Langmach fra Varde booster sit velvære og får nulstillet kroppen gennem samtaler og træning med Anni Løkke. Pia er konsulent og terapeut. Hun er selvstændig, underviser og coacher selv folk, og hun ved, hvor vigtigt det er, at man tager hånd om hele pakken - altså både ånd, krop og sjæl.

- Jeg har gået hos Anni siden foråret 2020, for jeg har som terapeut også selv brug for et boost udefra. Jeg har tidligere deltaget i onlinesamtaler og forløb, både som terapeut og som “klient”, og det fungerer rigtig godt. Jeg tror på, at alt er energi, og alt er forbundet. Derfor kan man sagtens skabe et ”vi” og ét rum, selvom man fysisk sidder to forskellige steder. Anni er meget autentisk, og hun sender utrolig meget energi ind i mit rum, når vi er ”på” sammen, understreger 44-årige Pia Langmach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce