Annonce
Ugeavisen Varde

Sådan fandt vi vinderbilledet

Tove Kristjansen indsendte billedet af sit springende barnebarn, og vandt dermed sommerens fotokonkurrence. Ejer af PhotoCare i Varde Centret, Hans Peder Lauridsen, overrakte forstørrelsen til den glade vinder. PR-foto
Ugeavisens redaktion og ejer af PhotoCare i Varde Centret, Hans Peder Lauridsen, var ret enige om, hvilket billede der skulle vinde.
Annonce

Varde: 78 billeder. Flotte billeder. Sjove billeder. Inspirerende. Tak for dem alle.

- Vinderbilledet er lidt i en kategori for sig selv, fordi det er teknisk godt. Farverne træder flot igennem, kompositionen er i top, og pigen på billedet går igen i både vandspejl og skygge. Man skal være heldig for at få et billede som dette, lyder kommentaren fra Hans Peder Lauridsen fra PhotoCare i Varde.

Hans Peder er i øvrigt imponeret over læsernes billeder, der er af god kvalitet, og han glæder sig over at man med mobiltelefonen kan tage fine billeder. Selv foretrækker han selvfølgelig et digitalkamera.

2. pladsOlivia på 2 år - en sommerdag ude og køre traktor med sin far og farfar. Olivia elsker vindmøller (som omtales bølle af Olivia). Billedet er indsendt af Petrine Reimers fra Varde. Privatfoto
Annonce

Delte meninger

På Ugeavisens redaktion og hos PhotoCare var der mange bud på både 2. og 3. pladsen. Forskellige. Og i afgørelsens time fik Hans Peder Lauridsen det sidste ord.

3. pladsStøvlen er lavet i 2017 til en internationalt spejderlejr ved Sønderborg. Det er et kombineret madpakkehus og udkigstårn. Med en længde på 24 meter svarer det til en størrelse 3600 i sko. Familiefotoet er indsendt af Mona Skødeberg fra Frøstrup ved Outrup. Privatfoto

- Vi har fået utrolig mange dejlige billeder af børn og børnebørn. Men Olivia ved vindmøllen er bare enkel, rolig og med gode linjer, så hun får anden pladsen. Tredje præmien går til familien, der står under hælen på en mega støvle. Et sjovt billede, der er taget i panoramaformat for at få det hele med. Vi kan lave forstørrelser i mange forskellige formater, papir eller lærredskvaliteter. Ja vi kan faktisk lave et billede eller en hel billedcollage på fem-seks meter hvis kunden ønsker det, siger Hans Peder Lauridsen, der fornemmer, at det atter er blevet populært at have egne billeder og plakater på væggen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce