Annonce
Ugeavisen Varde

Søvncoach Sofia Sølvig: Jeg har selv været dybt frustreret over puttesituationen

- I mindfulness-sammenhænge er det veldokumenteret, at daglig meditation har mange gevinster. Udover indre ro og balance får man også en bedre søvn, siger Sofia Sølvig, der er uddannet søvncoach og har udviklet Dream, der er en metode til at guide dit barn kærligt i søvn. Foto: Malene Wonsbek
Da Sofias datter var et år gammel, kørte Sofias karriere som optikerchef på skinner. Med job, mand og tre bonusbørn havde hun rigeligt at se til. Og hun kender om nogen til magtesløshed og frustration over ikke at kunne få sit lille barn til at sove.

Alslev: Hvor ville Sofia Sølvig gerne have haft hjælp, da hun som nybagt mor mentalt slog sig selv i hovedet med, at hun ikke var god nok, når hun ikke engang kunne få sin egen datter til at sove. Hun følte sig helt alene, frustreret, træt og magtesløs, når hun der midt i en to timers putterutine gik med et barn i armene, der stadig græd af træthed. Og når hun måtte konstatere, at hun ikke lykkedes med puttesituationen. Igen!

Sofia Sølvig har et bud på, hvordan du kærligt guider dit barn i søvn. Foto: Malene Wonsbek

- Tro mig, jeg ved lige præcis, hvordan det føles, når man af hele sit hjerte prøver at hjælpe sit barn med at falde i søvn. I dag er jeg mindfulnessinstruktør og søvncoach, og jeg har udviklet Dream, en metode til at guide dit barn kærligt i søvn. En metode, jeg ville have elsket, hvis jeg havde lært den, da min datter var lille. Nu kan jeg heldigvis hjælpe mange andre, siger hun med et stort smil og hentyder til, at datteren i dag er 15 år, teenager og har et sundt sovehjerte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce