Annonce
Ugeavisen Varde

Salgseleverne fik ros af kunderne

Salgseleverne havde på forhånd forberedt de tre dage. Pressebillede
Annonce

Varde: Ti salgselever overtog i tre dage Louis Nielsen-butikken i Varde. Butikkens styres normalt af indehaver og chefoptiker, Jesper Hestbech Hansen. Men i tre oktoberdage var ansvaret givet videre de ti salgselever, som kommer fra Louis Nielsens interne uddannelse på IBC i Kolding.

Salgseleverne havde på forhånd forberedt de tre dage og havde klare mål for, hvad der skulle ske i butikken. Flere aktiviteter skulle hjælpe målene med at komme i hus. Eleverne inviterede blandt andet indenfor til et specielt tilbud og til konkurrencer i butikken.

Da de tre dage var omme, havde de nye bestyrere af butikken sikret et stort antal kunder, som havde stor ros til de ti elever.

Butikkens indehaver og chefoptiker, Jesper Hestbech Hansen, havde også ros til eleverne efter de tre hektiske dage i butikken.

- Eleverne har forberedt det her til mindste detalje og arbejdet hårdt, og det er tydeligt, at de har lært en masse ved at få det store ansvar, det er at skulle drive en butik. Det har været en fornøjelse af følge deres arbejde, fortæller Jesper Hestbech Hansen, der gerne viger pladsen en anden gang for eleverne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce