Annonce
Ugeavisen Varde

Sport 24 Outlet åbner i Varde

Sport 24 Outlet åbner i Varde - dette billede er fra outletbutikken i Esbjerg. PR-foto
Når Jysk flytter ud, rykker Sport 24 Outlet ind. Den nye nabo til thansen på Toftegårdsvej i Varde forventer at kunne åbne omkring 1. juli.

Varde: Sport 24 kæden har i flere år været på udkig efter en passende beliggenhed i Varde, og nu er alle aftaler på plads. Cirka den første juli åbner de med et koncept, der især henvender sig til børnefamilierne.

Sport 24 har i flere år haft Varde i kikkerten, som en by de ønsker at etablere sig i. Når Jysk rykker over på den anden side af gaden til Ilva, er arealerne klar til en ny lejer – og det bliver altså en Sport 24 Outlet. Foto: Malene Wonsbek

- Vi har i alt cirka 60 butikker og 45 outletbutikker. Vores outletbutikker skal helst ligge i periferien af en by gerne ud til en indfaldsvej med meget trafik, og disse ønsker fik vi opfyldt i Varde, da Jysk valgte at flytte deres forretning, fortæller Allan Legardt Jensen, der er retailchef i Sport 24.

Den rette størrelse

Sport 24 oprettede egentlig outletbutikkerne, så de kunne sælge restvarer fra deres egne butikker. I dag opkøber de også restpartier fra de mange internationale leverandører.

- Varde er en by af den helt rigtige størrelse. Den har et stort opland, og byen har et godt flow med turister, det betyder meget for os, så vi glæder os til at åbne og håber, at kunderne vil tage godt imod os, lyder meldingen fra Allan Legardt Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce