Annonce
Ugeavisen Varde

Stop Spild deler overskudsvarer ud i julen

Om aftenen efter lukketid 23. december og om formiddagen 24. december deler en gruppe frivillige fra Stop Spild Lokalt Varde overskudsvarer ud fra lokale butikker til trængte familier fra Trivselshuset Varde.
Annonce

Varde: Overskudsvarer er mad, som ikke er blevet solgt, når butikkerne lukker op til helligdagene, og som ikke kan holde sig, til butikkerne åbner igen.

Stop Spild Lokalt Varde modtager til årets juledonation varer gratis fra Kvickly Varde, Netto Varde, Krææs, Hansens Bageri, Løvbjerg Varde, Føtex Varde og Aldi i Esbjerg.

Ønsker man at afhente overskudsmad, skal man dukke op i Trivselshuset 23. december om aftenen ca. 21.30 eller 24. december om formiddagen kl. 11. Man skal ikke melde sig til på forhånd, men huske en pose eller kasse til at transportere varerne hjem i.

Annonce

Man skal ikke ansøge

- I Stop Spild Lokalt skal man ikke ansøge om at komme i betragtning. Vi gør os ikke til dommere over folks situation. Men da vi fra tidligere uddelinger ved, at der er mange, der har behov, opfordrer vi til, at maden går til dem, der har allermest brug for det, fortæller Christina fra Stop Spild Lokalt i en pressemeddelelse.

Stop Spild Lokalt er en landsdækkende organisation, hvis hovedformål er at stoppe fødevarespild. Stop Spild Lokalt Varde Har eksisteret siden 2017, hvor foreningen har delt overskudsmad fra lokale butikker ud til højtider.

Stop Spild Lokalt Oksbøl deler også ud fra "Henne Hypnose" 23. december om aftenen. Dette tiltag kan man læse mere om på gruppens facebookside "Stop Spild Lokalt Oksbøl".

Hver husstand må afhente overskudsmad en gang. Børn under 16 år kan ikke afhente overskudsmad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce