Annonce
Ugeavisen Varde

Susanne vil undervise mødregrupper i zoneterapi

- Jeg synes alle, uanset pengepung, skal have mulighed for at gøre noget ekstra godt for deres børn. Derfor vil jeg undervise forældre i zoneterapi, fortæller Susanne Stouby. Hun tænker at undervise i mødregrupper, både grupper med helt små babyer og grupper med større børn og andre problematikker. Foto: Malene Wonsbek
Luft i maven, forstoppelse, forkølelse, ørepine eller bare almen utilpashed? Med zoneterapi kan mor eller far selv hjælpe deres baby til at få det bedre. Zoneterapeut og healer Susanne Stouby fra Varde tilbyder hjælp-til-selvhjælp til blandt andet mødregrupper.
Annonce

Varde: ”Klinik Stouby – zoneterapi og healing” står der på skiltet ved Ribevej. En smuk allé med velvoksne træer fører ned til den nedlagte, idylliskbeliggende landejendom, der for to måneder siden skiftede ejere. Efter 36 år med landbrug i Lunde begynder Susanne Stouby Friis Nielsen og hendes mand, Kristian Friis Nielsen, nu på et helt nyt kapitel i deres liv.

Klinikken har Susanne haft siden 2005, men kun på deltid. Nu, hvor gården er solgt, og hun ikke længere også skal være landmandskone med alle de arbejdsopgaver, der hører til, så er tidspunktet kommet. Nu har hun både tid og overskud til at hellige sig det, der ligger hende meget på sinde - nemlig at hjælpe andre.


Det har været fint at kombinere mit arbejde i klinikken med arbejdsopgaver ved landbruget og forskellige deltidsstillinger som lærer og børnehavepædagog, men nu gælder det for alvor zoneterapi og healing.

Susanne Stouby, zoneterapeut, clairvoyant og healer


- Jeg er faktisk også uddannet børnehavepædagog og lærer, og har arbejdet som sådan i flere år. Sideløbende har jeg haft klinikken og taget adskillige kurser og uddannelser inden for den alternative og spirituelle verden, fortæller 56-årige Susanne, der lige nu er i fuld gang med at ideudvikle og nytænke mulighederne i sin klinik.

Hun kan ikke fortælle så meget om fremtiden ud over, at undervisning også indgår i planerne.

- At jeg har medfødte evner blev for alvor bekræftet, da jeg tog uddannelsen til clairvoyant og healer. Men jeg pådutter ikke nogen min indsigt, siger Susanne Stouby. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Hjælp til selvhjælp

- Efter sommerferien tilbyder jeg børnefamilier at undervise dem i, hvordan de ved hjælp af zoneterapi kan hjælpe deres barn eller baby. Zoneterapi er effektiv i forbindelse med kolik, forstoppelse, søvnbesvær, forkølelse eller andet. Jeg er lige ved at færdiggøre et minikursusforløb, som jeg vil tilbyde diverse mødregrupper, fortæller Susanne Stouby, der ud over sin fysiske faglighed også har clairvoyante evner.

– Siden jeg var barn, har jeg fornemmet og ”set” ting, før de skete. Den evne fortrængte jeg i en lang årrække. Først da jeg for godt 25 år siden blev introduceret til den alternative verden, var jeg klar til at bruge dem igen. Hvis jeg får ”beskeder” eller ”billeder” af den klient, jeg arbejder med, så spørger jeg altid om det er ok, at jeg fortæller dem, hvad jeg ”ser”. Jeg vil ikke pådutte nogen noget. Og jeg er langt forbi det stadie, hvor jeg vil overbevise folk om, at der er mere mellem himmel og jord, tilføjer healeren fra Lunde, der nu altså har flyttet klinikken til Varde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce