Annonce
Ugeavisen Varde

Tambours have er udvalgt som en af landets bedste haver

Tambours Have er udvalgt af The Danish Club som en af landets 50 smukkeste haver. Foto: PR-foto.

Sig: Tambours Have er kommet i fint selskab med blandt andet Gråsten Slotshave, Den geografiske Have og Anne Justs Have og er blandt "The Danish Clubs" liste over de 50 bedste haver i Danmark. Det oplyser Varde Kommune i en pressemeddelelse.

Unikke dufte, eksotiske blomster, flotte træer, elegante haver samt masser af anekdoter og inspiration venter forude, når "The Danish Club" oveni deres succes med fremvisning af Danmarks historiske huse nu slår havelågerne op til have- og foredragsturnéen "TOP 50 HAVER" i hele Danmark.

De 50 haver er udvalgt sammen med den engelske haveekspert og forfatter, Toby Musgrave, der også vil vise rundt i enkelte haver. Han er en af Europas førende eksperter indenfor have- og plantehistorie og har udover en række haverestaureringsprojekter skrevet eller været medforfatter til 18 havebøger.

Annonce

Tambours Have har de seneste år oplevet en stigende interesse, og mange haveentusiaster kigger forbi den gamle have for at blive inspireret af havens mange flotte anlæg. På trods af Covid 19 havde haven en god sæson i 2020, og i år forventes der også et stort ryk ind af især danske gæster.

Tambours Have præsenterer til maj deres program for den kommende sæson, og her vil der også være planlagt to åbne rundvisninger med forskelligt tema.

Hos Varde Kommune er der glæde over nomineringen.

- Jeg er stolt over nomineringen, og roserne bør straks sendes til kommunens ansatte, der arbejder med haven, og ikke mindst havens venner og alle de frivillige ildsjæle, siger Preben Friis-Hauge (V), udvalgsformand for Plan og Teknik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce