Annonce
Ugeavisen Varde

Tryg tilbudsfest hele ugen

Fredag morgen pakkes bilen med alle de bestillinger, der uden ekstra omkostninger bliver leveret direkte til kundernes dør. Sabina Muratovic og Lene Bordin Kristiansen (th) klar til at bringe ugens ordrer ud. Foto: Malene Wonsbek
Black Friday har i de seneste fem år været den dag, hvor Lene Bordin Kristiansen, indehaver af Bog og Idé i Varde, har solgt allermest. I år bliver alting anderledes, men kunderne bliver ikke snydt.
Annonce

Varde: I stedet for én dag med samtlige "sorte" tilbud, så bliver de nu drysset ud over hele ugen. Således har Bog og Idé kæden valgt at omdefinere Black Friday til Black Week.

- Det, der står os allernærmest, er at skabe en tryg handelsoplevelse for vores mange kunder. Derfor har vi genindført den udbringningsservice, vi introducerede i foråret. De varer, der bestilles inden torsdag klokken 17, bringer vi ud til vore kunder fredag, fortæller Lene Bordin Kristiansen med et smil.

Annonce

Køb på nettet og støt lokalt

For der er ikke andet at gøre end at smile og have positivt fokus på det, der i forhold til restriktionerne er muligt, sådan har Lene Bordin i hvert fald valgt at tilgå coronaudfordringen.

- Vi har håndsprit, vi går med visir, holder afstand og sørger for, at der ikke er for mange mennesker i butikken, og hvis folk ikke føler sig trygge, så kan de rent faktisk også støtte os ved at handle på hjemmesiden bogogide.dk. Det er dog ultra-vigtigt, at man husker at krydse af i rubrikken "afhentes i butikken" – ellers støtter man ikke forretningen i Varde – kun kæden, forklarer forretningsindehaveren, der håber, at kunderne vil have forståelse for en anderledes Black Friday.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce